Emily Burghelea, petrecere în aer liber pentru fiica ei, Amedea, care a împlinit trei ani: „Ai transformat fiecare moment într-o pagină din visul nostru cel mai frumos și...”

 Calin Maria Bianca
.

Emily Burghelea, petrecere în aer liber pentru fiica ei, Amedea, care a împlinit trei ani. A fost motiv de sărbătoare în familia fostei asistente TV, Emily Burghelea, ieri, asta fiindcă fiica pe care o are din mariajul cu soțul ei, Andrei, tocmai și-a serbat ziua de naștere. Micuța a împlinit trei anișori și a fost serbată cu mare fast de către cei dragi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Emily Burghelea este cu adevărat o mamă împlinită, mai ales de când a venit pe lume și cel de al doilea copil în familia lor. Fosta asistentă TV și soțul ei, Andrei, au o fetiță, pe nume Amedea, care tocmai a împlinit trei anișori, dar și un băiețel, Damian, în vârstă de un an. Mereu pozează ca o familie fericită și au grijă să petreacă timp împreună, astfel că recent i-au organizat o petrecere superbă fiicei lor.

whatsapp-image-2024-04-09-at-16.21.46-4-1whatsapp-image-2024-04-09-at-16.21.46-4-1

Citește și: Emily Burghelea i-a tăiat moțul fiului ei, care a împlinit 1 an: „Abia aștept să…'. Soțul vedetei, surprins pentru prima dată fără mască și ochelari, la petrecere

Citește și: Emily Burghelea a făcut accident de mașină în timp ce-și ducea fiica la grădiniță: „Sunt în șoc. Încă tremur, mi-e frică să…'

Citește și: Claudia Patrașcanu și-a cumpărat apartament în București și lansează o nouă afacere: „Am vrut să avem un loc al nostru'.  Anul trecut și-a construit casă în Constanța

Citește și: Aminata Diakite, primele declarații după ce sora ei a fost găsită moartă în casă: „Mi-a dat cineva telefon și mi-a zis condoleanțe. Eu nu știam pentru cine!” / Femeia avea 39 de ani, iar vecinii au sunat la 112

Emily Burghelea, petrecere în aer liber pentru fiica ei, Amedea, care a împlinit trei ani

Ca de fiecare dată când când este un motiv de sărbătoare în familie, Emily Burghelea are grijă să organizeze totul ca la carte. A apelat la cele mai bune servicii, însă înainte de toate, a decis clar că petrecerea pentru vârsta de trei ani a fiicei sale să fie într-o zonă de munte, în natură, mai ales că vremea este foarte frumoasă acum. Zis și făcut, iar imaginile vorbesc de la sine! Amedea a avut parte de o petrecere pe cinste, cu animatoare pentru copii, toți cei dragi aproape și multe, multe surprize!

Printre altele, părinții ei i-au scris și un mesaj extrem de emoționant, pe care să-l citească atunci când o să crească suficient de mare pentru a înțelege bucuria și lacrimile lor de fericire!

„La mulți ani, iubita noastră Amedea! În cei trei ani de când ai venit pe lume, ai transformat fiecare moment într-o pagină din visul nostru cel mai frumos. Viața noastră s-a schimbat radical; ai adus lumina, culoare și un sens nou existenței noastre. Cu tine, eu și Emily am învățat ce înseamnă să trăim cu adevărat, să dăm fiecare clipă pentru ceea ce contează și să iubim necondiționat. Ești minunea ce ne-a unit și ne-a învățat să prețuim frumusețea fiecărui zâmbet, fiecărui pas, fiecărui cuvânt. Îți mulțumim că ne ești și că ne faci viața un vis frumos. Te iubim nespus, micuța noastră făclie de speranță!, este mesajul scris de Andrei, soțul lui Emily Burgehela, pe rețelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat și au luat cu asalt secțiunea comentariilor

Petrecerea micuței Amedea a fost un adevărat succes, iar asta nu o spunem noi, ci chiar Emily Burghelea care developează filmul zilei de ieri și se uită printre poze și clipurile video pe care le-a făcut. Este cu adevărat un sentiment unic să vezi cum copiii tăi cresc de la o zi la alta, dar mai ales să vezi amintirile peste ani și ani!

Și fanii au fost copleșiți de postările pe care le-a făcut Emily Burghelea de la ziua de naștere a Amedeei, astfel că mulți dintre cei care o urmăresc pe fosta asistentă TV i-au transmis numeroase mesaje frumoase și urări de bine sărbătoritei.

„La mulți ani scumpete! Să își fie viața doar fericire și iubire! / La mulți ani! Să vă trăiescă și să fie sănătoasă și fericită! / La mulți anișori și o copilărie plină de surprize și bucurie! / La mulți ani, Ameeee! / La mulți ani, prințesăăă! / Doamne, ce momente frumoase! Superb! Să fii fericită și sănătoasă, Amedea!„, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea lui Emily Burghelea.

Emily Burghelea a rămas la munte doar cu cei doi copii ai săi

Emily Burghelea a fost cu adevărat cucerită de peisajul de vis pe care l-a întâlnit la cabana de la munte închiriată pentru ziua de naștere a fiice sale, astfel că deși trebuie să plece în același timp cu invitații, a vrut să mai rămână o zi pentru a se relaxa. Nu, nu singură și nici cu soțul ei, ci doar ea cu cei doi copii, semn că vrea să colecționeze momente prețioase de data aceasta.

„Schimbare de plan! Azi trebuia să plecăm și noi cu toți ceilalți, dar mami și bebelușii mai rămân o zi în vârful muntelui. Singuri!„, a spus Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton