Emily Burghelea dezvăluie povestea tristă din spatele numelui ei: „Mă cheamă și Lăcrămioara. Mama mea era să-și piardă viața la naștere. Dumnezeu a ținut-o în viață să-și cunoască fetița”

 Ifrim Georgiana
.

De Florii, Emily Burghelea și-a sărbătorit ziua onomastică și a dezvăluit, printr-un amplu mesaj postat pe Instagram, de unde i se trage prenumele de Lăcrămioara. Nu întâmplător a ales mama ei s-o boteze așa, căci numele ascunde o semnificație profundă și o poveste sensibilă, tulburătoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu doi ani în urmă, pe când era prezentatoare în emisiunea „Vorbește lumea', Emily Burghelea își dezvăluia numele real. Ea este trecută în buletin Emiliana Lăcrămioara Burghelea, dar a decis în liceu să se recomande altfel, deoarece nu îi plăcea ce nume au ales părinții pentru ea.

emm10emm10

Citește și: Emily Burghelea, petrecere în aer liber pentru fiica ei, Amedea, care a împlinit trei ani: „Ai transformat fiecare moment într-o pagină din visul nostru cel mai frumos și…'

Citește și: Emily Burghelea a făcut accident de mașină în timp ce-și ducea fiica la grădiniță: „Sunt în șoc. Încă tremur, mi-e frică să…'

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor All Stars după ce a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat în jungla din Republica Dominicană

Citește și: Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași, a fost găsit mort în casă de un vecin, la 46 de ani. Apropiații artistului sunt în stare de șoc: „Tare mult mă doare că ai ales să pleci'

Emily Burghelea dezvăluie povestea tristă din spatele numelui ei

Pentru că și-a sărbătorit recent onomastica, Emily a dezvăluit povestea numelui ei. Mama ei a ales s-o boteze Lăcrămioara, un nume ce simbolizează sensibilitate și gingășie, ca să-i influențeze destinul și s-o ferească de lacrimi.

„Lăcrămioara a plâns în dimineața asta, dar a plans de bucurie! Andrei îmi face mereu cele mai neașteptate surprize și când credeam că a plecat să duca gunoiul, s-a întors cu superbitatea asta de buchet care mi-a tăiat răsuflarea.

Mă mai cheamă și Lăcrămioara…. În fiecare an îmi sărbătoresc onomastica azi și mereu m-am bucurat că mă cheamă așa. Sărbătoarea Floriilor înseamna Intrarea Domului în Ierusalim și simbolizează triumful, un triumf am fost și eu pentru mămica mea, când m-am născut, tocmai de aceea mi-a ales și acest nume deosebit și plin de semificație…

„Ti-am pus numele Lăcrămioara ca să nu ai niciodată parte de lacrimi pe obraz cum am avut eu…', și-a început ea confesiunea emoționantă.

„La naștere, mama mea era să-și piardă viața'

Emily Burghelea a povestit că mama ei a avut mari probleme cu sarcina și a fost la un pas să-și piardă viața.

„Mami a avut parte de o sarcină foarte grea cu mine și plină de riscuri, iar la naștere, mămica mea era să-și piardă viața…

A rămas extrem de greu însărcinată, dar după ani de rugaciuni, Dumnezeu a îngăduit să mă trimită în pântecele ei și, chiar dacă a fost pe marginea prăpastiei, a ținut-o în viață să-și poată cunoaște fetița, s-o poată crește, să-i poată oferi toată dragostea ei….

De multe ori Dumnezeu ne încearcă, dar ce trebuie noi să știm este că El ne vrea întotdeauna binele, și ne trece poate chiar și prin foc doar ca să fim apoi demni de binecuvântările Lui. Cu Dumnezeu în suflet, orice este posibil așa că azi, în zi de sărbătoare, îmi doresc să ne ștergem lacrimile, să zâmbim și să ne umplem sufletele cu speranță și credință, așa cum ne-a învățat chiar El!', și-a încheiat ea mesajul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton