Emisiunea „Dimineața cu noi” de la Kanal D a fost scoasă de pe post. Ce se va difuza în locul matinalului

.

Emisiunea „Dimineața cu noi' a fost scoasă de pe post. Pe 18 august, Kanal D și-a făcut publică grila de toamnă, din care lipsește matinalul prezentat de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase. Emisiunea a debutat pe 14 martie 2022 și promitea telespectatorilor „voie bună, poftă de viață, optimism și umor din belșug'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Emisiunea „Dimineața cu noi’ de la Kanal D a fost scoasă de pe post. Matinalul a început pe 14 martie, la Kanal D. Emisiunea îi are ca prezentatori pe Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase. În cadrul emisiunii, telespectatorii putea urmări reportaje și interviuri în exclusivitate, la care se adaugă sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes și recomandări de petrecere a timpului liber. Grila de toamnă Kanal D, publicată pe 18 august, a venit cu o serie de schimbări majore, însă nu a fost făcut niciun anunț cu privire la emisiunea „Dimineața cu noi’, semn că a fost scoasă de pe post.


Emisiunea „Dimineața cu noi’ a fost scoasă de pe post. Conform grilei de toamnă a postului turcesc, Dan Negru va putea fi urmărit în cadrul a două emisiuni, respectiv „Jocul cuvintelor’ și „Tu urmezi!’, în timp ce emisiunea lui Teo Trandafir a fost mutată în weekend.

Citește și: Cine este Andreea Ramona, iubita lui Vicenzo Castellano.Are un fiu dintr-o relație anterioară


Citește și: Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam:'Am cerut o sumă modică'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat’

Citește și: Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței:„Acum m-am mai educat’

Emisiunea „Dimineața cu noi’ de la Kanal D a fost scoasă de pe post


Potrivit grilei de toamnă Kanal D, noul sezon al emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru’ va debuta pe 31 august, în timp ce ce emisiunea „Teo Show’ va debuta pe 27 august, însă într-o formulă schimbată de conținut.

În ceea ce privește matinalul prezentat de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, producătorii nu au făcut niciun anunț, semn că a fost scoasă de pe post.

În schimb, în locul emisiunii, Kanal D va difuza, de luni până vineri, în intervalul 07.00- 09.00, serialul „Gulperi’.


Matinalul a debutat pe 14 martie

Matinalul este prezentat de Burusucu, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, Viviana Sposub, fosta concurentă la Bravo, ai stil!, și George Tănase, comediant, creator de scheciuri apreciate de milioane de urmăritori din mediul online.


„Mă simt privilegiat să am aceasta  misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapa ziua cât mai bine. Cum te trezești dimineața așa îți va merge până seara, așa că vom face în așa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veștile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viața mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea și abia aștept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali’, susținea Burusucu înainte de începerea emisiunii.

Sursa foto: Facebook