Emisiunea „Love Island România”, scoasă din grila PRO TV. Anunțul făcut de Alina Ceușan: „Intrăm în ultimele două săptămâni de...”

 Ifrim Georgiana
.

Emisiunea „Love Island România' va fi scoasă din grila PRO TV din această toamnă, din cauza audiențelor mici, potrivit unui anunț făcut de producători. Se pare că show-ul se va mai difuza pentru încă două săptămâni, deși planul inițial prevedea ca acesta să ruleze până în luna decembrie. Iată ce se întâmplă cu cel mai nou reality-show achiziționat de PRO TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Formatul „Love Island' a cucerit telespectatorii din peste 25 de țări, însă nu a avut același succes și în România, astfel că urmează să fie scos din grila PRO TV. Premiera show-ului a avut loc pe 1 octombrie, pe platforma de streaming VOYO, iar din 2 octombrie, a fost difuzat pe canalul de televiziune. 5 fete și 5 băieți au intrat în cea mai fierbinte aventură a vieții lor cu dorința de a găsi dragostea adevărată. Filmările au avut loc într-o vilă de lux, în Tenerife, unde concurenții au avut parte de o experiență plină de distracții și provocări, cu scopul final de a-și găsi jumătatea.

l9l9

Citește și: Cine este Alexandra, noua concurentă de la „Love Island România'. Are 26 de ani și a venit să-l recucerească pe Andrei

Citește și: Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Premiul este de 50.000 de euro

Citește și: Matthew Perry a avut o relație Julia Roberts: „Eram sigur că ea avea să se despartă de mine”. Iubitele celebre ale regretatului actor din Friends

Citește și: De ce a refuzat Cornel Palade să meargă la America Express cu Romică Țociu: „Am devenit inadaptabil, iar asemenea aventuri s-au încheiat definitiv…”

Emisiunea „Love Island România', scoasă din grila PRO TV

Emisiunea „Love Island România' a suferit mai multe schimbări în ultima perioadă. Inițial, s-a decis ca show-ul să nu mai ruleze pe PRO TV și să fie mutat pe platforma VOYO. Ulterior, producătorii au anunțat că formatul va mai rula încă două săptămâni, până la jumătatea lunii noiembrie, deși episoadele finale erau programate pentru decembrie. Se pare că emisiunea nu s-a bucurat de prea mult succes în România, astfel că a înregistrat audiențe destul de mici, de aceea s-ar fi decis încetarea difuzării.

În acest moment, 13 concurenți sunt rămași în competiție, în speranța de a-și găsi sufletul pereche. Filmările au început în luna septembrie și urmau să se desfășoare pe o perioadă de două luni, potrivit unui comunicat emis de producătorii show-ului.

„Astăzi intrăm în ultimele două săptămâni de Love Island', a anunțat Alina Ceușan în ediția anterioară.

Alina Ceușan: „Probele au fost emisiuni cap-coadă, cu scripturi de învățat'

Într-un interviu pentru VIVA!, Alina Ceușan a făcut câteva declarații despre „Love Island România', în calitate de prezentatoare. Creatoarea de conținut a oferit detalii din spatele camerelor de filmat și despre probele pe care le-a susținut pentru a ocupa acest rol.

„Probele nu au fost grele, au fost însă diferite de ce am experimentat până acum, am lucrat cu actori, care țineau rolul dragilor noștri concurenți, pe care aștept să îi cunoașteți. Probele au fost emisiuni cap-coadă, cu scripturi de învățat, cu noul rol de îmbrățișat în diferite feluri. (…) Fac asta de 11 ani pe online și cred că putem aduce un flavour nou, fresh, frumos și la TV. Cert este că sunt pregătită să învăț, alături de echipa de producție, tot ceea ce trebuie să învăț. E o nouă provocare pe care cred că sunt gata să o îmbrățișez', a spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton