Emma de la Zu, după ce Tavi Colen a dezvăluit că s-au căsătorit religios: „S-a întâmplat fără să ne programăm. Nu merge întotdeauna...” / Sunt împreună de 16 ani, dar nu se grăbesc să ajungă și la starea civilă

.

Emma și Tavi Colen formează un cuplu de aproximativ 16 ani. Luna trecută, artistul dezvăluia că s-a căsătorit religios cu iubita lui, însă fără a preciza când a avut loc evenimentul. Și asistenta de la Radio Zu a făcut declarații pe marginea subiectului, susținând că totul s-a întâmplat spontan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Emma de la Zu și Tavi Colen sunt împreună de mai bine de un deceniu. Înainte de a forma un cuplu, artistul a avut o căsnicie cu o altă femeie, Elena, ce i-a dăruit un fiu. Fostul solist de la Talisman și-a găsit apoi fericirea în brațele actualei sale partenere de viață, iar de atunci sunt de nedespărțit.

tavi10tavi10

Citește și: Emma și Tavi Colen s-au cununat la preot. Unde vor să facă petrecerea de nuntă: „Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ne-am logodit, avem verighetele sfințite”

Citește și: De ce s-au despărțit Tavi Colen și Elena, fosta lui parteneră. Femeia l-a acuzat pe solist că ar fi înșelat-o cu Emma Ștefan, actuala lui iubită: „Au fost niște mesaje pe care le-am găsit'

Citește și: Adrian, fiul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a împlinit 3 ani. Imagini de la aniversarea mezinului: părinții și-au surprins fiul cu un tort din pepene

Citește și: Kate Middleton, ceartă aprigă cu prințul William. Motivul pentru care nu au reușit să ajungă la un numitor comun: „Prințesa nu poate suporta gândul că George ar ajunge să sufere din cauza asta'

Emma de la Zu, după ce Tavi Colen a dezvăluit că s-au căsătorit religios

Emma de la Zu a oferit recent câteva declarații despre cununia religioasă cu Tavi Colen. Potrivit acesteia, evenimentul s-a petrecut spontan, fără prea multe pregătiri. Nici artista nu a dezvăluit însă când au primit binecuvântarea din partea preotului.

„Da, există și o astfel de binecuvântare. A fost pur și simplu. S-a întâmplat fără să ne programăm viața. Nu merge întotdeauna ca un tabel excel, trebuie trăită. Cam toate lucrurile pe care le facem, le facem pentru sufletul nostru', a spus artista pentru ciao.ro.

Artista a mai spus că nu a simțit nicio presiune din partea părinților privind căsătoria: „Nu, am un talent extraordinar de a mă detașa de tot ce înseamnă normele societății. Am noroc de părinți foarte buni, care m-au susținut în absolut orice și care îmi sunt prieteni extraordinari și, de regulă, cred foarte mult în adevărul meu. Și atunci e foarte greu să mă scoți pe mine din povestea mea'.

Cum s-au cunoscut Emma de la Zu și Tavi Colen

Emma de la Zu mai spune că întâlnirea cu Tavi Colen a fost o întâmplare fericită. Drept dovadă, și astăzi, după 16 ani de relație, sunt tot împreună și au depășit cu bine toate obstacolele care le-au ieșit în cale.

„Nu pot să pun mâna pe hartă, să știi, dar în împrejurări bune, care au fost de bun augur, din moment ce iată și acum la ani distanță, tot el este subiectul principal al poveștilor mele', a adăugat ea pentru sursa citată.

Emma, despre momentele de cumpănă din relația cu Tavi Colen

Emma recunoaște că, de-a lungul relației cu Tavi Colen, au existat și momente mai dificile.

„Și momentele astea sunt bune, pentru că poți să faci din ceartă o artă. În ceartă se spun cele mai mari adevăruri. Și există un adevăr de ceartă și un adevăr de după ceartă. Eu vă sfătuiesc pe toți să nu aplicați urechea la ce se spune în timpul certurilor, ci – cum ar fi bine și frumos – să alocați timp adevărurilor de după ceartă, mai pe calm, mai pe un zâmbet', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton