Erika Isac, amenințată cu moartea înaintea unui concert: "Au fost avertizați să nu urce pe scena. Au luat aceste amenințări în serios și au depus plângere...." / Evenimentul a fost anulat

 Calin Maria Bianca
.

Erika Isac, amenințată cu moartea înaintea unui concert. Erika Isac nu mai are nevoie de vreo descriere, după celebritatea pe care a dobândit-o cu lansarea melodiile cu mesaje feministe „Femei în Parlament' și „Macarena'. Cele două piese care au trezit o mulțime de controverse din cauza versurilor licențioase, au intrat în atenția tuturor, astfel că pe lângă valul de faimă, se confruntă și cu unul de hate. Mai mult decât atât, s-a ajuns la amenințări cu moartea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În weekend-ul care a trecut, Erika Isac trebuia să cânte alături de Rareș și Bogdan de la Ploiești la Concertul de la Medgidia. Totuși, înainte de a-și face programul, aceasta a primit mai multe mesaje pline de amenințări cu moartea, în care era sfătuită să nu urce pe scenă. Totuși, nu doar ea s-a confruntat cu această situație extrem de îngrijorătoare și periculoasă, ci și artistul Rareș.

erika-isac-1erika-isac-1

Citește și: Prin ce a trecut Erika Isac în lupta cu depresia și anxietatea: „Acum doi ani am ajuns în punctul cel mai înalt”. Sfaturi pentru cei aflați în situația ei

Citește și: Câți bani cere pentru un concert Erika Isac, interpreta piesei Macarena. Tariful crește în funcție de cheltuielile pentru transport

Citește și: Pescobar și-a botezat fiul, iar iubita lui, Gianina Crișan, a făcut furori cu o rochie lungă, albă, elegantă la petrecerea de lux! Ce nume cu semnificație deosebită au ales pentru copilul lor

Citește și: Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 Românii au talent, cu premiul de 120.000 de euro: „A meritat. Acestea sunt cele două planuri acum”

Erika Isac, amenințată cu moartea înaintea unui concert

Pe data de 1 iunie 2024, Erika Isac trebuia să cânte la un concert din Medgidia, însă aceasta nu s-a mai prezentat, deoarece a primit amenințări cu moartea, chiar înainte să urce pe scenă. Potrivit unui comunicat al instituției, evenimentul a fost anulat de primărie, iar după ce s-a luat această decizie, a apărut și un comunicat în care s-au specificat mai multe detalii.

În jurul prânzului, Erika Isac și Rareș au primit mesaje de amenințare cu moartea pe conturile de socializare. Cei doi au fost avertizați să nu urce pe scena de la Medgidia. Atât managerul cât și artiștii au informat organizatorii și, pentru că au luat în serios aceste amenințări, au depus plângere la Poliția din Medgidia. În același timp, Primăria Municipiului Medgidia a sesizat instituțiile abilitate pentru a lua toate măsurile necesare pentru siguranța artiștilor prezenți la eveniment',  sunt informațiile aflate în comunicatul instituției.

Erika Isac nu a făcut însă declarații despre acest subiect, însă este de la sine înțeles că s-a speriat foarte tare și se teme după amenințările cu moartea pe care le-a primit.

Cum a devenit cunoscută cântăreața Erika Isac

Erika Isac a devenit cunoscută în mod neașteptat, asta după ce a scos mai multe melodii, ce au devenit hit peste noapte. Una dintre ele este chiar „Macarena„, care a stârnit un val imens de reacții pe rețelele de socializare și nu numai. De aici, a mai fost doar un pas, fiindcă a continuat șirul melodiilor în care ia apărarea femeilor.

Tânăra în vârstă de 24 de ani vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor în piesele sale, lucru care stârnește de fiecare dată reacții, multe comentarii fiind din partea bărbaților, care au jignit-o și i-au reproșat că are un limbaj inadecvat, iar versurile din melodiile ar fi îngrozitoare. Pe de altă parte, Erika Isac încearcă să ignore gurile rele și spune că a scris melodiile „ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată'.

Câți bani cere pentru un concert Erika Isac, interpreta piesei Macarena

După succesul piesei „Macarena’, Erika Isac a fost chemată să concerteze în toată țara și are planificat un show incendiar, pe 13 septembrie, la Arenele Romane. Totuși, prețul ei nu este deloc unul mic, asta fiindcă vedeta cere aproximativ 8000 de euro pentru un concert care are durată de o oră și jumătate, potrivit cancan.ro, însă tariful poate crește în funcție de distanță.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton