Erika Isac, piesă despre femeile din Parlament după succesul melodiei Macarena. Ce spune despre intrarea ei în politică: „Încurajez tinerii să se implice. Urmează iar un subiect controversat...”

.

Erika Isac, piesă despre femeile din Parlament după succesul melodiei „Macarena„. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că imediat după lansarea piesei „Macarena„, lumea s-a împărțit în două tabere, versurile stârnind numeroase controverse, mai ales în mediul online. La nici o lună distanță, artista a scos o nouă piesă ce lasă, din nou, loc de interpretări, mai ales că numele ales este „Femei în Parlament„, și a scos această melodie chiar în an electoral!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Erika Isac a avut parte de numeroase critici după piesa sa, „Macarena’, dar și de laude și susținere, mai ales din partea femeilor, căci despre asta era și vorba, de fapt. Totuși, și acum, noua piesă este dedicată tot femeilor, având un mesaj foarte puternic, mai ales că se leagă de politică, chiar înainte de marile alegeri parlamentare.

Citește și: Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena. A participat la X Factor și s-a iubit cu un artist celebru


Citește și: Erika Isac, cea care cântă piesa „Macarena', a dezvălui ce meserii au părinții ei: „N-au nicio treabă cu partea de media'

Citește și: Gal Gadot a născut a patra fetiță, la 39 de ani, și i-a ales un nume special: „Sarcina nu a fost ușoară și am reușit să trecem peste'. Prima fotografie cu bebelușul

Citește și: De ce Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au amânat cununia religioasă timp de 5 ani: „Nu ne doream să trăim în păcat. Amândoi suntem credincioși’


Erika Isac, piesă despre femeile din Parlament după succesul melodiei Macarena

După piesa ei, „,Macarena„, Erika Isac a participat la o conferință de presă unde a dezbătut o serie de controverse legat de piesa ei și versurile pe care le are, însă totodată a vorbit și despre noua ei piesă „Femei în Parlament„. După succesul colosal de care s-a bucurat, a venit în atenția publicului cu o nouă melodie care, din spusele ei, o să stârnească iarăși valuri de reacții și comentarii, fiind un subiect controversat pentru mulți.


Vreau să vă mulțumesc că ați venit astăzi aici, să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce s-a întâmplat cu piesa Macarena, pentru toate articolele și reportajele care au apărut, asta însemnă foarte mult, mai ales în țara noastră unde se vorbește prea rar despre asta. Astăzi ne-am adunat pentru că vreau să lansez o piesă nouă – „Femei în Parlament’. Deci urmează iarăși subiect controversat, dar mie nu mi se pare, nici măcar „Macarena’ nu mi s-a părut o piesă controversată. Piesa se numește „Femei în Parlament’ și astăzi o să vedem clipul în premieră. Clipul este destul de complex, dar nu este încă gata, se lucrează intens la el’, a zis Erika Isac, conform Spectacola.


Și noua piesă a Erikăi Isac este tot despre femei și susținerea lor, de fapt, indiferent de munca pe care o au, însă cel mai mult se rezumă la femeile din Parlament, așa cum sugerează și titlul. Totuși, în melodie sunt referințe și din „Titanic„, dar și din „Te pui cu blondele„.

Femei în Parlament’ nu am gândit-o pentru o generație anume, pur și simplu am gândit-o ca fiind empowering pentru femei, să susțin nevoia de femei în poziții de lider. Vedem nevoia asta peste tot‘, a mai zis artista.


Ce spune despre intrarea ei în politică

Mulți s-au întrebat dacă prin piesa ei „Femei în Parlament„ vrea să anunțe, de fapt, intrarea în lumea politică, mai ales că a fost invitată să vorbească în Parlamentul European, după succesul melodiei „Macarena„, însă momentan nu a mers. Ei bine, Erika Isac a spus clar că nu se gândește la aceasta variantă acum și vrea să se axeze pe muzică, însă nu este exclus să intre și în Politică pe viitor.

Momentan sunt doar artistă, nu am gânduri să intru în politică, cel puțin nu în momentul în care vorbim acum. Poate pe viitor mă voi trezi într-o dimineață și voi zice: azi schimb lumea! Este posibil. Nu am un personaj politic pe care să-l apreciez în mod special. Sunt totuși câțiva pe care îi apreciez. Dar sunt și câțiva pe care nu-i apreciez. Ca toată lumea, am și eu preferințe. Cât despre asta cu intratul în politică… v-am zis… momentan nu știu. Acum sunt artistă și atât. Eu cânt. Eu sunt cu microfoanele’, a mai spus Erika Isac.


Erika Isac încurajează tinerii să meargă la vot

Chiar dacă momentan a spus clar că nu se gândește să intre în lume politică în prezent, totuși nu exclude această variantă, explicând clar că este foarte important să fim la curent cu tot ceea ce se întâmplă din acest punct de vedere. De asemenea, printre declarațiile ei, a ținut să-i îndemne pe tineri să meargă la vot, mai ales că este an electoral.


Încurajez tinerii să meargă la vot, mi se pare că populația tânăra contează foarte mult și că deciziile noastre le luăm pent viitorul nostru atunci cand ieșim la vot. Eu personal am ieșit la vot de la 18 ani de fiecare dată când a fost cazul. Încurajez tinerii să se implice și în politică, să se informeze mai mult. Tinerii în acest moment sunt foarte deconectați de politică și de actualitate pentru că locurile sunt ocupate de oamenii mai maturi’, a mai zis Erika Isac.

Sursă foto: Facebook / Instagram