Eugen Cristea și Cristina Deleanu au dormit în gară, în Italia, de Paște: "A fost plin de peripeții"

 Dumba Gabriela
.

Într-un an, de Paște, Eugen Cristea și Cristina Deleanu au dormit într-o gară din Italia! Actorii își aduc aminte acum cu amuzament despre peripețiile trăite atunci, iar concluzionând, spun despre acea aventură că a fost cel mai frumos Paște din viața lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Eugen Cristea își amintește cu drag cea mai frumoasă sărbătoare a Paștelui din toată viața sa! Se întâmpla în 1996 când a plecat împreună cu soția sa, Cristina Deleanu, într-un turneu în Italia, doar că vremea nu a ținut cu ei și au trecut prin numeroase peripeții.

15-acasa-1.-6col-img_617015-acasa-1.-6col-img_6170

Cum au ajuns Cristina Deleanu și Eugen Cristea să doarmă în gară, de Paște

Actorul Eugen Cristea își amintește cu zâmbetul pe buze despre plecarea într-un turneu, în aprilie 1996. Avionul, în care se aflau Eugen Cristea și Cristina Deleanu, a plecat cu mare întârziere de la sol, din cauza înghețului și a nămeților.

Atunci, actorul a înțeles ce înseamnă fenomenul de givraj și, în urma întârzierilor, a ajuns să doarmă prin gări. Traseul cu peripeții nu a fost uitat nici până astăzi și a fost clasat în topul călătoriilor de neuitat.

'Pe 15 aprilie în 1996 plecam în Italia. Cred că era prima sau a doua zi de Paște. Atunci a fost mai greu să zburăm. În anul acela a nins foarte mult. Noi trebuia să ajungem în Italia. De ziua mea am fost la Veneția.

Țin minte că Paștele s-a nimerit aproape de ziua mea, în acel an. Erau pe aripa avionului, 5 metri de zăpadă. Atunci am învățat ce înseamnă fenomenul givraj, iar avionul pur și simplu nu putea pleca de la sol.

Îmi amintesc și acum, și parcă văd, cum se urca cineva cu o instalație cu apă fierbinte, și venea la geamul avionului. În final am plecat, dar cu mare întârziere. Am pierdut toate legăturile, am dormit prin gări…

Dar, pe cât de dificilă a fost călătoria noastră, pe atât de frumoase au fost spectacolele noastre din Italia. A doua zi de Paște și aniversarea le-am petrecut la Veneția. A fost și cel mai frumos Paște din viața mea, dar și unul plin peripeții', a declarat actorul Eugen Cristea, pentru FANATIK

Citește și: Iubitul lui Laurette și-a cunoscut viitorul socru:„Tata i-a transmis lui Magaye să…ADVERTISING

Citește și: Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball: „Mi-a spart capul’

Citește și: Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată:’Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă’

Cum petrec Eugen Cristea și Cristina Deleanu anul ăsta, de Paște

În acest an, Eugen Cristea și Cristina Deleanu vor petrece Sărbătorile Pascale din acest an acasă, în liniște, cu ouă roșii și cozonaci.

Totuși, cei doi soți spun că ei trăiesc mai mult sărbătoarea Crăciunului, decât Paștele, care, în opinia lor, se reduce la miel și la ouă.

'Vom sta acasă în liniște, cu un cozonac și ouă roșii. Parcă Paștele prea e redus la mâncare, la miel… Noi simțim Crăciunul mai altfel, decât Paștele, dar sunt două sărbători creștine pe care le respectăm cu mare drag. La vârsta aceasta avem măsură.

Suntem la vârsta unei mai mari înțelepciuni. Suntem puțin triști. Cățelul nostru a murit, n-a mai rezistat. Dar am luat altul, pentru că noi suntem iubitori de animale', a mai declarat actorul.

Vezi şi 12 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Italia!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton