Eva Măruță a împlinit 9 ani și este sărbătorită în Spania. Ce surpriză i-au făcut părinții Andra și Cătălin: „Să nu lași lumea să te schimbe. Te iubim!”

.

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a împlinit 9 ani astăzi, 23 iulie. Cu acest prilej, artista i-a transmis o urare emoționantă pe rețelele de socializare și a postat câteva fotografii din Marbella, unde familia își petrece vacanța în aceste momente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

23 iulie este zi de sărbătoare în familia Măruță. Astăzi, mezina Eva împlinește 9 ani și este răsfățată din plin, în Marbella, destinația unde au ales să-și petreacă vacanța. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii de la aniversarea fetiței, care a avut parte de surprize frumoase încă de la primele ore ale dimineții.

sur6sur6

Citește și: Eva Măruță, în primul ei interviu complex, după succesul filmului „Tati part-time”: „Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Marina Almășan despre Eva Măruță: „Va duce toată viața povara numelui părinților săi'. Recunoaște că nu a văzut filmul Tati part-time

Citește și: Actorul de telenovele Thommy Schiavo a murit, la doar 39 de ani, în urma unui accident banal. Ce a pățit după o distracție cu prietenii: „Oamenii sunt șocați. Era extrem de…'

Citește și: Imagini oficiale de la nunta Ilonei Brezoianu cu soțul ei, Andrei. Mirii au purtat teniși și s-au aruncat îmbrăcați în piscină / Ce mesaj haios apare pe plicurile pentru dar

Eva Măruță a împlinit 9 ani și este sărbătorită în Spania

În aceste momente, familia Măruță se află într-o vacanță în Marbella. Pentru că astăzi este aniversarea Evei, artista și prezentatorul TV au surprins-o de dimineață cu un tort și i-au cântat „la mulți ani'.

Pe rețelele de socializare, Andra a publicat mai multe fotografii cu sărbătorita, în dreptul cărora a scris un mesaj plin de emoție.

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte azi de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună, să nu lași lumea să te schimbe! Te iubim!', a scris Andra Măruță pe Instagram și Facebook.

„Fiecare zi în care tu descoperi lumea este o zi de recunoștință pentru noi. Tu și David ne-ați luminat zilele. La mulți ani Eva, fiica mea curajoasă și bună!, a scris și Cătălin Măruță pe Facebook.

Eva Măruță și-a făcut debutul în actorie

Deși are doar 9 ani, Eva Măruță s-a lansat deja în actorie, jucând rolul principal în filmul „Tati part-time'. Debutul său în industrie a stârnit critici și reacții negative, însă ecoul susținătorilor a fost mai răsunător. Într-un interviu pe care ni l-a acordat în aprilie, Andra a explicat cum a fost selectată fiica ei în distribuția producției.

„A venit natural, nu am îndreptat-o noi, adică… Practic, producătorii filmului au văzut TikTok-urile naturale făcute de Cătălin cu ea și a venit propunerea aceasta. Iar scenariul a fost scris în funcție de cum au văzut-o ei. Deci, a venit totul foarte natural, nu am vrut noi neapărat. Sigur că ea a văzut de când s-a născut- și ea și David-televiziune, filmări, concerte… Adică au crescut văzând asta…', a explicat Andra într-un interviu pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton