Eva și Cătălin Măruță, schimb de replici savuros, în direct, la TV: „Ar trebui să îi faci și tu asta mamei”

.

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de aproape două decenii și au împreună doi copii, pe David și Eva. La 7 ani, mezina familiei face furori pe rețelele de socializare și reușește, prin replicile ei, să stârnească amuzamentul internauților. De curând, prezentatorul TV și-a adus copiii în emisiunea pe care o moderează, iar între acesta și Eva Măruță a avut loc un dialog savuros. Iată cum l-a surprins, de această dată, fiica lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Pe 10 august 2008, Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele. În 2011, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când artista l-a adus pe lume pe David. Patru ani mai târziu, familia lor s-a mărit cu încă un membru, când s-a născut Eva, mezina familiei. La aproape 8 ani, micuța este o adevărată vedetă în mediul online, căci videoclipurile pe care le încarcă pe TikTok sunt de un umor copios. Eva Măruță îi calcă pe urme mamei ei, Andra, și au cântat împreună pe scena Operei Naționale din București.


Citește și: Ce întrebare neașteptată i-a pus Eva Măruță mamei ei, Andra, de față cu soacra artistei: „Ce vrei să zici?’

Citește și: Andra a cântat alături de fiica ei, Eva Măruță. Cele două au purtat ținute asortate: „O seară magică'

Citește și: Catinca Roman, detalii neștiute despre căsnicia dintre Mioara și Petre Roman: „Certuri, o tensiune permanentă în casă. O relație tumultuoasă.'


Citește și: Cristina Spătar s-a căsătorit, dar nu locuiește împreună cu soțul ei, Vicențiu Mocanu: „E mult mai fain așa’. Stau în orașe diferite și au un program de întâlniri

Eva și Cătălin Măruță, schimb de replici savuros, în direct, la TV

De curând, Cătălin Măruță și-a adus copiii în emisiunea pe care o moderează la Pro TV. În timp ce Eva Măruță a adoptat rolul de coprezentatoare, David Măruță s-a dus la pupitrul DJ-ului. Invitata ediției a fost Cristina Spătar, prilej cu care artista a vorbit despre nunta cu Vicențiu Mocanu, dar și despre modul în care este răsfățată de soțul ei. De Ziua Îndrăgostiților, Cristina Spătar a primit un bolid de lux de la soțul ei, iar cadoul extravagant a generat un dialog savuros între prezentatorul TV și fiica lui.


„Ce crezi? Pe 14 februarie i-a făcut iubitul ei, actualul soț, o mașină, de Ziua Îndrăgostiților’, a spus Cătălin Măruță.

„Ar trebui și tu să îi faci asta mamei’, a fost replica Evei Măruță.

„Mai bine nu te întrebam’, a reacționat Cătălin Măruță.


Cum își educă Andra și Cătălin Măruță copiii

Într-un interviu pentru Viva!, Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre modul în care își educă copiii. Cei doi părinți sunt conștiență că David și Eva dau dovadă de dezinvolută, trăsătură pe care au moștenit-o chiar de la ei.

„Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți…’, a declarat Andra.


„Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși’, a completat și Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook