Exatlon 2019. Mario Fresh a fost eliminat din concurs, după două luni și jumtate în competiție!

 Dana Enache
.

Mario Fresh a fost eliminat de la Exatlon. După două luni și jumătate de stat în competiție, solistul a pierdut duelul și s-a întors în România. Mario a concourat cu Giubi, colegul lui de echipă, însă a pierdut. 

 

Cu un ochi râde, cu altul plânge. Mario Fresh a părăsit Exatlon, după două luni și jumătate de stat în competiție, timp în care a făcut o impresie foarte bună și a avut un parcurs care i-a încântat pe colegii lui de echipă, dar și pe telespectatori.

„Sunt mândru de parcursul meu aici. Nu am avut o săptămână proastă, dar simt că-mi cedează corpul și că nu mă pot concentra pe final. Mi-am întrecut limita din prima sau a doua săptămână. Mă voi întoarce acasă foarte fericit pentru tot ceea ce am făcut aici și mă voi întoarce acasă unde voi face ce știu eu mai bine. Voi cânta”, a declarat Mario, în momentul nominalizării la duel.

 

Mario Fresh și Alexia Eram, din nou împreună

Mario și iubita lui, Alexia Eram, s-au văzut nevoiți să se separe în toamna anului trecut, când ea s-a dus la studii, la Londra. De atunci și până la îceput de ianuarie s-au mai văzut doar de câteva ori, în weekenduri, probabil acesta fiind și motivul pentru care Mario a ales să plece la Exatlon, distanța fiind oricum un impediment în relația lor. Cu siguranță că cea mai are bucurie a lui, după Exatlon, este aceea că și-a revăzut iubita.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton