De ce Faimoasele de la Survivor 2022 nu merg în exil: "Băieții sunt de partea noastră și..."

.

De ce Faimoasele de la Survivor 2022 nu merg în exil. Ei bine, noutatea acestui sezon de la Survivor 2022 este Insula Exilului, acolo unde sunt trimiși, în fiecare săptămână, un concurent din echipa Faimoșilor și unul de la Războinici. Până acum, Faimoasele nu au fost trimise în exil și s-a aflat și motivul din spatele acestei situații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Natalia Duminică a fost eliminată de la „Survivor România’ 2022 și în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, la întoarcerea în România, a explicat că în tabăra lor a existat un pact, acela de a nu trimite fete din echipa lor pe Insula Exilului.

Faimoasele de la Survivor 2022 nu merg în exil

„Da, am discutat. Eu cred că eram prima persoană cu discursul ăsta: nu trimitem fete în exil. Pentru că, în primul rând, un băiat în exil se descurcă. El dacă vrea să își facă un foc, îl face. Noi nu prea facem focul. Dacă plouă, el știe să facă dintr-o pelerină un cort, noi nu știm.


Spre exemplu, eu nu știu să fac asta și Cătălin, și CRBL știu să își facă un cort. Era perioada aia de ploi torențiale, în care eu, fiind fată, eu nu știu ce făceam…

Mi-am asumat că sunt în Survivor… Noi oricum nicio fată nu ne dorim în exil, dar dacă suntem trimise, asta e, ne asumăm. Suntem în Survivor și ne asumăm. Cumva și băieții sunt de partea noastră și încearcă să ne ferească pe noi, fetele, de această treabă’, a declarat dansatoarea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav:„El a mai tras de mine


Citește și: De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare:„Motivele sunt…/ EXCLUSIV

Citește și: Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit:’Mi-am dat seama că nu poți…’

Este corect ca fetele de la Survivor să nu meargă în exil?

Întrebată dacă i se pare că e corect așa, dacă concurenții nu ar trebui să fie toți egali, Natalia Duminică a explicat: „Am fi vrut să fim toți egali, dar nu s-a întâmplat asta. Veneau băieții și spuneau: Fetele, vă rog frumos spălați aia că nu e curat.


Nu suntem egali, spălăm noi. Băieții fac focul, deci nu suntem egali’.

CRBL a fost primul concurent Survivor trimis în exil

Se știe că CRBL a fost primul în exil, a fost urmat de Cătălin Zmărăndescu, de Marian Drăgulescu și de TJ Miles. „Mă simt ca un prizonier. Aștept să văd dacă ne trimit mâncare. Toți Faimoșii sunt pe lista mea neagră de acum. (..) Sunt șerpi’, spunea CRBL, în timpul Exilului.


CRBL i-a acuzat atât pe Faimoși, că l-au trimis în Exil, cât și pe Războinici, că nu i-au trimis deloc mâncare lui Relu Pănescu.

„Pentru Faimoși, tuturor le doresc să ajungă aici unde m-au trimis pe mine (în exil n.r) Care e motivul? De ce eu?’, le-a spus el colegilor săi. „Și vouă nu vă e rușine să nu îi trimiteți porția de mâncare?! E mâncarea pe care el a câștigat-o. Am așteptat, ne-am tot uitat pe cărarea aia și nimic!’, le-a reproșat cântărețul Războinicilor.


„E iadul pe Pământ’, a spus și Relu despre perioada petrecută în Exil. „Nu mi-au dat nici măcar o bucată de cocos prăjit..CRBL a împărțit cu mine și m-a lăsat să mă servesc, nu mi-a dat el! (..) Nu știu dacă vă puteți imagina ce e în sufletul meu acum. M-au încercat niște sentimente când am văzut că Faimoșii i-au trimis lui CRBL mâncare și pelerina lui și eu nu am primit nimic’, a spus și Relu Pănescu.