Farrah Fawcett se lupta pentru viata intr-un spital din LA

.

Farrah Fawcett, una dintre actritele icon ale Hollywood-ului, se lupta de aproximativ 3 ani cu un cancer intestinal, ea fiind internata din nou in spital.


Pentru a invinge boala, Farrah (62 ani), devenita celebra in anii 70 datorita serialului „Ingerii lui Charlie', a urmat in Germania un tratament alternativ, interzis deocamdata in America. Dupa o operatie si sedinte de chimioterapie, starea sa de sanatate s-a ameliorat, medicii lasand-o sa plece acasa.

De curand, Farrah Fawcett a inceput sa se simta din nou rau, boala revenind mai agresiva ca niciodata. Site-ul radaonline.com scrie ca acum actrita este inconstienta, prietenii si membrii ai familiei aflandu-se la alaturi de ea.


Ea a incercat sa pastreze pe cat posibil discretia asupra acestui subiect. „Nu vreau sa fiu fotografiata intr-un scaun cu rotile.’. Paparazzi si-au atins insa de curand si acest obiectiv, fotografia cu Farrah in scaunul cu rotile fiind publicata in mai multe ziare.

Figura reprezentativa a culturii pop americane, Farrah Fawcett este partenera de viata a actorului Ryan ONeal, cu care are un fiu in varsta de 23 de ani.

Foto: www.hepta.ro