Feli, mesaj controversat după ce a născut

 Alina Dan
.

Feli Donose a născut o fetiță, la finalul lunii noiembrie. La nici o lună de când a devenit mamă pentru prima dată, artista a transmis un mesaj care ridică ceva semne de întrebare. Este pentru prieteni sau pentru dușmani?

„Mulţumesc celor care au intrat în viaţa mea, dar nu au rămas mult fie că nu au mai simţit la un moment dat, fie că eu am simţit că nu rezonez. Mulţumesc pentru bucurie, pentru tristeţe, mulţumesc pentru lecţii. Mulţumesc pentru că anul asta am mai crescut puţin şi la minte şi la suflet. Azi iubesc că sunt om mare, om mare cu suflet de copil. Doamne, fă să rămân aşa toată viaţa. Cameră a inimii mele, eşti pregătită? Curăţenia începe în 3,2,1', este mesajul postat de Feli pe reţelele sociale.

O mamă model

Cântăreaţa este foarte grijulie şi de când fiica ei a venit pe lume pare că este o altă persoană. Se dedică micuţei zi şi noapte, o răsfaţă şi îi compune poezii.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton