Caz șocant în Arad. O femeie a fost împinsă în fața mașinii: "Bine că nu a fost și copilul cu mine"

 Ifrim Georgiana
.

Caz șocant în Arad. Pe rețelele de socializare, o clujeancă a povestit că a fost la un pas de tragedie. Se pare că aceasta a fost împinsă în fața mașinii de către o femeie care s-ar confrunta cu probleme de sănătate mintală. Femeia a povestit întregul episod, susținând că a fost norocoasă că nu a ajuns sub roțile unei mașini.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, femeia din Arad a relatat, pe rețelele de socializare, faptul că o femeie a împins-o în fața unei mașini, în momentul în care aștepta să traverseze strada. În aceeași zi, un bărbat din București a înjunghiat două femei, una dintre victime fiind Margherita de la Clejani. Artista a ajuns la spital, având un obiect ascuțit înfipt în piept. Se pare că agresorul a fost găsit de polițiști și riscă doi ani de închisoare. Se pare că în aceeași zi, în Arad, ar fi avut loc un alt eveniment tragic. O femeie a fost la un pas de a-și pierde viața, împinsă fiind în fața unei mașini.

Caz șocant în Arad. Întregul eveniment a fost povestit pe rețelele de socializare, victima sfătuindu-i pe internauți să fie precauți, căci pericolele apar când te aștepti mai puțin.

Citește și: Cu ce obiect a fost înjunghiată Margherita de la Clejani. Medicii i-au scos lama înfiptă în sân:„Mi-au salvat copilul'

Citește și: Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:”Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă”

Citește și: Margherita de la Clejani e una dintre femeile înjunghiate de bărbatul pe trotinetă, în București. Cum se simte acum

Citește și: Agresorul Margheritei de la Clejani a fost prins și reținut de Poliție.Ce pedeapsă riscă

Caz șocant în Arad. O femeie a fost înpinsă în fața unei mașini

Incidentul a avut loc miercuri, în centrul municipiului Arad. Victima se afla la semafor, moment în care o femeie ar fi împins-o în fața mașinii.

„Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la”doamna” din poza care nu e în mințile ei! Stai liniștit la semafor și se trezește o nebuna, care nu ar trebui sa fie pe strada, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, sa te împingă in drum, când mașinile trec cu viteza..

Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini. Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce sa mai zic de spiritul civic? Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin', a scris tânăra într-o postare pe Facebook.

Polițiștii au identificat agresoarea

În urma incidentului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad s-a autosesizat în acest caz, iar victima a fost audiată. Ulterior, oamenii legii au identificat-o pe posibila agresoare.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică', a transmis, astăzi, IPJ Arad, scrie antena3.ro.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton