Fericirea are chipul lor! Prințul Harry și Meghan Markle – primele fotografii oficiale de după anunțarea logodnei

 Oana Pantazi
.

Poveștile cu prinți și prințese încă există și se petrec aievea. Ieri, doi dintre protagoniștii lor, Prințul Harry și Meghan Markle, și-au anunțat în sfârșit mult așteptata logodnă. Vizibil emoționați și extrem de fericiți, cei doi au făcut primele fotografii oficiale, iar Meghan le-a arătat tuturor superbul inel de logodnă primit de la viitorul ei soț.

 

La doar câteva ore după ce și-au anunțat logodna, Prințul Harry și Meghan Markle au apărut împreună în grădina Palatului Kensington pentru a împărtăși tuturor vestea și pentru a face fotografiile oficiale, dar și o scurtă filmare pentru știrile de seară.

 

Harry și Meghan au ales ca loc pentru shooting Sunken Gardens, unul dintre locurile favorite ale Prințesei Diana. Când au fost întrebați de presă cum se simt, Harry a a glumit: „Încântat. Sunt foarte fericit că nu plouă'. Meghan a adăugat: „Foarte fericită!'. Întrebat apoi când a știut că ea este aleasa, Harry a răspuns zâmbind: „În clipa în care n-am întâlnit'.

 

Cei doi îndrăgostiți au fost vizibil emoționați pe parcursul shootingului și s-au ținut tot timpul de mână. Meghan își strângea protector iubitul de braț, iar contrastul dintre ei a fost perfect – Harry a purtat un elegant costum bleumarin, iar Meghan, un superb pardesiu Line The Label. Când i-au fost cerute detalii, Harry a spus: „Acestea vor veni mai târziu', dar a răspuns când a fost întrebat dacă i-a cerut mâna lui Meghan într-un mod romantic: „Bineînțeles că da!'. Iar Meghan, extrem de zâmbitoare, a completat: „Foarte'.

 


De departe cel mai impresionant moment a fost cel în care Meghan le-a arătat tuturor superbul inel de logodnă, al cărui design a fost creat de Harry. În centrul inelului se află un diamant din Botswana, o țară care are o semnificație importantă pentru Harry, iar celelalte două diamante din exterior au aparținut Prințesei Diana, mama lui Harry. Acum, așteptăm cu nerăbdare nunta cuplului ce tinde să-l detroneze la capitolul carismă și popularitate pe cel format din Prințul William și Ducesa de Cambridge…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton