Festivalul de la Cannes 2024: cele mai îndrăznețe ținute. Vedetele și-au lăsat zonele intime la vedere în cele mai sexy rochii, pe covorul roșu

.

Au început să apară imagini cu cele mai îndrăznețe ținute de la Cannes 2024. La cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, vedetele au defilat pe covorul roșu în ținute care mai de care mai spectaculoase. Celebritățile s-au întrecut în apariții, iar unele staruri au dat dovadă de multă îndrăzneală, lăsându-și la vedere părțile intime, în cele mai sexy rochii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!


Cele mai îndrăznețe ținute de la Cannes 2024. La fel ca în anii anteriori, vedetele prezente la Festivalul de Film de la Cannes se întrec și acum în apariții spectaculoase, pe covorul roșu. Unele dintre staruri, însă, au stârnit și controverse, optând pentru niște ținute extrem de îndrăznețe, ce le-au lăsat la vedere chiar și… părțile intime.

Aparițiile îndrăznețe de la Festivalul de Film de la Cannes au împărțit publicul în două tabere. Pe de o parte, unii critici de modă au apreciat celebritățile pentru curajul și originalitatea lor, considerând că ținutele lor sunt o formă de exprimare artistică. Pe de cealaltă parte, însă, alții au criticat aceste alegeri, susținând că nu ar fi potrivite pentru un eveniment de asemenea anvergură, cunoscut pentru eleganța sa.


Citește și: „Eu nu am făcut nimic, am făcut prostii acum 100 de ani. Mă duc pe covorul roșu acolo, dar de data aceasta nu ca jucător de tenis, ci ca actor'. Reacția lui Ilie Nastase, după ce documentarul „Nasty' a fost selecționat pentru Festivalul de Film de la Cannes

Citește și: Anca Lungu și soțul ei, Harry Arampatzis, la premiera filmului „Trei kilometri până la capătul lumii', la Cannes 2024: „Am plâns, am râs. Un carusel emoțional'

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…'


Citește și: Andreea Bostănică o atacă pe Ilinca Vandici, după ce a criticat-o pentru opulența pe care o afișează pe Internet: „Are și ea o vârstă, poate are și probleme cu memoria. Invidioasele ca ea…’

Festivalul de la Cannes 2024: cele mai îndrăznețe ținute

În prezent, Festivalul de Film de la Cannes se află în plină desfășurare, iar rochiile sexy continuă să apară pe covorul roșu. În fiecare seară, actrițele și fotomodelele au luat prin surprindere publicul prin aparițiile lor îndrăznețe.


Soo Joo Park a fost una dintre aparițiile de neuitat. Ea a ales să poarte la Festivalul de Film de la Cannes 2024 o rochie Gucci, pentru premiera „Kinds of Kindness’.

Natasha Poly a fost cu adevărat o apariție îndrăzneață la premiera „Emilia Perez’ de la Festivalul de Film de la Cannes 2024, căci și-a lăsat la vedere părțile intime, într-o creație Mugler. Ca accesorii, vedeta a purtat bijuterii Boucheron.

Nici Eva Longoria nu a trecut neobservată la marele eveniment. Vedeta a venit la proiecția filmului „Kinds of Kindness’ la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, vineri, purtând o rochie lungă, până în pământ, marca Elie Saab, din colecția de primăvară 2024. Ținuta s-a remarcat prin strălucire, fiind realizată cu mici mărgele de cristal și perle.


Eva Longoria, decolteu amețitor la Festivalul de Film de la Cannes

De asemenea, Eva Longoria a atras privirile printr-un decolteu generos, în formă de V, ce i-a scos în evidență bustul generos. Vedeta a făcut senzație pe covorul roșu, potrivit imaginilor din GALERIA FOTO.

De menționat e faptul că Eva Longoria și-a păstrat stilul strălucitor la participarea la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Celebra actriță, devenită regizor, a întors multe capete cu look-ul său. Plecând de la tocuri cu platformă argintie, artista a ajuns la premiera filmului „Emilia Perez’ într-o rochie de culoare albastru deschis, cu multe decupaje îndrăznețe și bretele strălucitoare.


Heidi Klum, Meryl Streep și Jane Fonda au făcut furori la ceremonia de deschidere

Cea de-a 77-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Cannes a debutat pe 14 mai și timp de 11 zile cinefilii vor avea parte de un adevărat regal, sute de vedete A-list urmând să defileze pe croazetă.


Prima seară a Festivalului de Film de la Cannes a debutat cu proiecția filmului „The Second Act’, producție a cărei protagonistă este Lea Seydoux. Vedetele s-au pregătit intens pentru eveniment și nu au dezamăgit nici de data asta. Ca în fiecare an, am remarcat rochii de seară, ținute black tie, dar și outfituri îndrăznețe care au declanșat blițurile în cascadă. Printre celebritățile care au făcut furori pe covorul roșu s-au numărat Heidi Klum, Léa Seydoux și Meryl Streep, care a impresionat printr-o elegantă ținută Dior Haute Couture.


Léa Seydoux, vedeta serii, a atras atenția într-o superbă rochie din paiete argintii (Louis Vuitton), cu decolteu amplu și șliț adânc pe picior. Una dintre cele mai apreciate ținute a fost cea purtată de fotomodelul Heidi Klum, care a ales să poarte o spectaculoasă creație Saiid Kobeisy Couture de culoare roșie. Printre celebritățile care au impresionat, de asemenea, se numără Juliette Binoche (Dior Haute Couture), Greta Gerwig (Saint Laurent), Helena Christensen (Vivienne Westwood), Eva Green (Armani Privé), Taylor Hill și Jane Fonda, într-o formă de zile mari la 86 de ani.

Sursă foto: Hepta, Profimedia Images