Fetița Cristinei Cioran are probleme de sănătate: „Sper să nu ajungem la spital”. Cu cine va petrece actrița de Paște, după despărțirea de tatăl micuței

 Ifrim Georgiana
.

Fetița Cristinei Cioran are probleme de sănătate, chiar în perioada Sărbătorilor Pascale. Cristina Cioran și tătăl micuței, Alex Dobrescu, s-au despărțit, cu scandal, la începutul acestui an. Imediat după separare, cei doi și-au aruncat acuzații și cuvinte dure, însă relația lor pare să se fi îmbunătățit considerabil în ultima vreme, mai ales că la mijloc se află și fetița lor, Ema. Dacă până nu demult actrița respingea complet ideea de a mai da o șansă poveștii de dragoste cu tatăl fiicei sale, se pare că aceasta a devenit mai deschisă la scenariile pe care i le poate rezerva viitorul. Iată cu cine va petrece Cristina Cioran sărbătorile de Paște!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fetița Cristinei Cioran are probleme de sănătate. La sfârșitul lunii octombrie, Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Nu a trecut mult timp, iar actrița a anunțat despărțirea de fostul ei partener, motivând că lucrurile nu mai mergeau între ei. Ulterior, aceasta a susținut categoric că nu-și dorește să-i mai dea o șansă tatălui fiicei sale, căci și-a găsit liniștea sufletească și își dedică toată energia rolului de mamă. Din păcate, micuța ei se confruntă acum cu unele probleme de sănătate.

i9ai9a

Deși s-au despărțit, Cristina Cioran continuă să poate inelul de logodnă primit de la Alex Dobrescu. Invitată la Antena Stars în urmă cu aproximativ o lună, actrița s-a arătat mai receptivă la ideea de a-i mai oferi o șansă fostului ei partener, fiind de părere că „viața ți oferă o grămadă de surprize'.

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ieșit la plimbare cu fiica lor. Cum au fost surprinși cei doi, când credeau că nu îi vede nimeni

Citește și: Cristina Cioran încă poartă inelul de logodnă de la Alex Dobrescu și este deschisă la o împăcare: „Suntem în relații foarte bune'

Citește și: Larisa Iordache se iubește cu Cristian Chiriță, fostul partener al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu ei în calitate de cuplu

Citește și: Emily Burghelea, criticată pentru că și-a alăptat fiul în public: 'Mi-au dat lacrimile. Alăptarea este o mândrie, nu o rușine'

Fetița Cristinei Cioran are probleme de sănătate

Anul acesta, Cristina Cioran va petrece Paștele cu mama și fiica ei. Actrița nu va fi alături de Alex Dodrescu, însă spune că relația lor este una foarte bună și că ambii se implică în egală măsură în creșterea micuței Ema. Din păcate, micuța a răcit, însă artista speră să de însănătoșească repede și să nu ajungă la spital.

„De Paște voi merge cu Ema la mama mea, la Constanța. Vom sta în familie și cam atât. Ema este foarte bine, ușor, ușor își dă drumul la vorbă, acum are limbajul ei japonezo-finlandez. În perioada asta e puțin răcită, dar sper să trecem rapid peste, să nu ajungem la spital. Cu Alex, tatăl copilului, pot zice că suntem în termeni buni, ne înțelegem bine în ceea privește copilul și ne concentrăm pe asta. De Înviere cel mai probabil o să dorm, o să stau acasă', a declarat Cristina Cioran pentru Click!.

Alex Dobrescu încă speră în căsătoria cu Cristina Cioran

La începutul lunii martie, Alex Dobrescu spunea că nu și-a pierdut speranța în căsătoria cu Cristina Cioran. Acesta a declarat public că o iubește pe mama fiicei sale și speră că aceasta va putea trece peste „greșelile' lui.

„Eu zic că sunt șanse mari de împăcare între mine și Cristina… și să ne căsătorim. Poate nu vara asta, poate vara viitoare o să se întâmple totul, o să vedem! Eu am iubit-o și o iubesc pe Cristina în continuare. Acum, sper să treacă peste toate greșelile mele și să fie bine. Momentan, trăim ca frații, dar încetul cu încetul, eu zic că o să se schimbe lucrurile între noi doi', spunea Alex Dobrescu, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton