Fiica Andreei Berecleanu s-a acomodat repede în Londra. Eva a mai studiat în Marea Britanie

 Pirvu Cristina
.

Andreea Berecleanu s-a despărţit de o perioadă de fiica sa. Eva Zaharescu studiază acum la Londra. Tânăra mai are doi ani şi va termina liceul. Are mari planuri de viitor, planuri departe de România. Iată ce a ieşit acum la iveală!

Andreea Berecleanu a povestit în exclusivitate pentru VIVA! în cadrul evenimentului de lansare Audi Q 8 că Eva s-a acomodat foarte repede la Londra. Se simte foarte bine, totul decurge bine la liceu. În timpul liber îi place să admire peisajele londoneze, să viziteze diferite muzee.

„Ne gândeam să facă facultatea acolo, şi să termine liceul aici, dar am luat această decizie pentru că este mai bine să dea la facultate terminând liceul acolo. S-a acomodat, Eva se simte foarte bine în Marea Britanie, în Londra. Nu ştiu cum s-ar fi simţit în altă parte. Ea a mai fost plecată acolo acum 2 sau 3 ani.”, a spus Andreea Berecleanu.

 

Andreea Berecleanu are o siluetă impecabilă, la 43 de ani

Andreea Berecleanu ne pătrunde în casă prin intermediul micului ecran în fiecare seară și, deși nu mai are 20 de ani, este dovada vie că 40 is the new 20. Iată care este secretelul siluetei Andreei Berecleanu, dar și al unei vieți echilibrate.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton