Sofia, fiica Biancăi Dragușanu, are propria colecție de bijuterii, la 7 ani: „Are seiful ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine”

 Ifrim Georgiana
.

Dincolo de cariera de succes, Bianca Drăgușanu se mândrește cu fiica ei, Sofia, care va intra în clasa I. În vârstă de 7 ani, micuța a moștenit pasiunea pentru bijuterii de la mama ei și are deja o colecție impresionantă. Iată declarațiile Biancăi Drăgușanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În 2016, Bianca Drăgușanu a devenit mamă pentru prima dată, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Victor Slav. În curând, Sofia întră în clasa întâi și va frecventa o școală de stat, deși mulți au crezut că fosta prezentatoare de la „Detectorul de minciuni' și-a înscris fiica la o școală privată. Deși și-ar fi permis să suporte cheltuieli mai mari pentru educația micuței, Bianca Drăgușanu a declarat că își dorește ca Sofia să-i urmeze exemplul și să aibă „reușite prin forțele proprii'. Recent, blondina a făcut noi declarații despre fiica ei și a lui Victor Slav, susținând că Sofia îi calcă pe urme și a moștenit pasiunea pentru bijuterii, fiind posesoarea unei colecții impreisonante, la numai 7 ani.

bi11bi11

Citește și: Bianca Drăgușanu, scandal cu mama unei colege de clasă de-ale fiicei sale: „Mă jignea, mi-a zis că data viitoare vine și mă…”. Sofia a trecut clasa întâi

Citește și: Bianca Drăgușanu nu mai prezintă emisiunea Detectorul de minciuni, de la Kanal D: „Nu mă surprinde, sunt singura care se bucură de această decizie'. Ce nemulțumuri a avut

Citește și: „Niciun copil drogat nu are părinți'. Dana Budeanu, reacție dură după tragediile care au lovit România. Cum comentează accidentul de la 2 Mai

Citește și: Gabriela Cristea nu vrea să audă de împăcarea cu tatăl ei: „Este grav când oamenii apropiați încearcă să facă bani pe spinarea ta”

Sofia, fiica Biancăi Dragușanu, are propria colecție de bijuterii, la 7 ani

La numai 7 ani, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav are propria colecție de bijuterii. De-a lungul anilor, Sofia a primit numeroase accesorii din partea părinților și a bunicilor, pe care le depozitează într-un seif.

„Nu sunt „regina diamantelor'. Am și eu acolo câteva. Dar nu mai poate nimeni să vină cu vreun fals la mine, îl recunosc de la distanță. Nu poți să mă fraierești. Nici la diamante, nici la poșete, nici la accesorii, nici la pantofi. De la distanță le recunosc.

Are seiful ei, cu bijuteriile ei, pe care le-a tot primit, pe care le-am cumpărat eu, bunica, tati. Are bijuteriile ei de când era mică. Unele nu îi mai sunt bune, dar o să le schimb sau o să le modific. Are și ea bijuteriile ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine primite', a spus vedeta, potrivit ego.ro.

„Sunt foarte mândră de ea'

Bianca Drăgușanu recunoaște că este o mamă mândră, căci Sofia știe deja să citească și să socotească. Fosta prezentatoare de la Kanal D recunoaște că poate fi mai severă în relația cu fiica ei, urmând tiparul părinților ei.

„Mai am emoții. În vacanță, nu am controlat-o la sânge la teme. Am fost plecate la mare de câteva ori și mereu și-a luat cartea, mereu a citit, mereu a plâns că de ce îi iau telefonul și îi pun cartea în mână. I-am zis că ea citește pentru ea, nu pentru mine și mi-a răspuns că eu o pun să citească pentru mine, nu pentru ea. Așa că a citit pentru amândouă. O pun să citească cu voce tare și pe silabe, apoi unește cuvintele și apoi toată propoziția. Sunt foarte mândră de ea. Știe deja să citească și să socotească.

Recunosc că poate sunt un pic 'teroristă', dar este un tipar pentru că mi se trage și mie din copilărie cumva. Este la o școală de stat. Sunt fericită de alegerea pe care am făcut-o și nu aș schimba nimic deocamdată', a adăugat fosta prezentatoare TV, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton