Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul: „Să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Te iubesc”. Imagini emoționante de la absolvirea Adrianei Mutu

 Miniosu Alexandra
.

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul. Anul acesta, Adriana Mutu a bifat două evenimente importante: împlinirea vârstei de 18 ani și absolvirea liceului. Celebrul ei tată s-a arătat extrem de mândru de ea printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, în care i-a transmis acesteia un mesaj de suflet. Iată ce i-a urat antrenorul fetei lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

A fost, așadar, motiv de sărbătoare în familia lui Adrian Mutu. Fiica lui cea mare, Adriana Mutu, a împlinit, de curând, 18 ani. Tot acum, la vârsta majoratului, tânăra a absolvit și liceul. De la fericitul eveniment nu avea cum să lipsească tatăl ei, ce a mers chiar la braț cu ea. Faimosul antrenor i-a transmis acesteia și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, postând mai multe imagini împreună.

adrian-mutu-fiica-absolvire-1adrian-mutu-fiica-absolvire-1

Citește și: Adrian Mutu, tablou de familie cu cei patru copii! Frații vitregi s-au reunit în vacanță, iar imaginile sunt emoționante

Citește și: Adrian Mutu i-a oferit fiului său o întâlnire cu Cristiano Ronaldo, de ziua lui: „Visul a devenit realitate”. Imaginile cu cei trei au ajuns virale

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani. Cum a atras adolescenta atenția la venirea în România / Obiceiul moștenit de la mama ei, Monica Gabor

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție”

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul

Adrian Mutu a postat, recent, câteva imagini de colecție cu el și fiica lui cea mare, Adriana, unele pe care, cu siguranță, le vor ține minte toată viața. Pozele au fost realizate la absolvirea tinerei de 18 ani, un eveniment important pentru întreaga sa familie. Fostul mare fotbalist nu a ezitat să-și exprime dragostea și susținerea față de fata lui și i-a scris un mesaj emoționant.

Îmbrăcați elegant amândoi, aceștia au strălucit la absolvirea tinerei. Adrian Mutu a mers cu fata lui la braț și se vede cu ochiul liber că au o relație frumoasă tată-fiică.

„Vreau să-ți spun doar că atunci când vei eșua, ridică-te, ține capul sus, învață din asta și mergi înainte și când vei avea succes, ține-ți picioarele pe pământ, fii umil și împinge înainte… eșuează și succesul va face parte întotdeauna din această călătorie frumoasă numită viață.

Cel mai important este să te bucuri de plimbarea acestei călătorii și să nu lăși pe nimeni să îți spună că nu poți. Dacă ai ceva în minte, mergi după el, urmează-ți visele și amintește-ți că familia te va susține întotdeauna. Te iubesc', a scris Adrian Mutu pe Instagram.

Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj anul acesta

Anul acesta, Adrian Mutu a luat o decizie neașteptată. Sportivul și-a dat demisia de la CFR Cluj, unde avea un salariu record. Decizia lui a venit în urma unui eșec dur. După ce echipa sa a suferit o înfrângere în sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara, fostul fotbalist și-a exprimat dorința de a părăsi Gruia.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile. A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră.

E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României. Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață', a transmis Adrian Mutu atunci, potrivit Fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton