Fiica cea mare a lui Jamie Foxx s-a căsătorit. După ce a avut probleme grave de sănătate, actorul a condus-o pe Corinne la altar și au dansat împreună

 Ifrim Georgiana
.

Fiica cea mare a lui Jamie Foxx s-a căsătorit cu Joe Hooten, într-o ceremonie fastuoasă. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost acela când celebrul actor a condus-o pe Corinne la altar. Amintim că, anul trecut, starul de la Hollywood a fost spitalizat de urgență după ce i s-a făcut rău pe platourile de filmare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

După problemele de sănătate de anul trecut, Jamie Foxx a fost protagonistul unui moment emoționant. Corinne, fiica lui cea mare, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Îmbrăcat la patru ace și vizibil emoționat, actorul a condus-o în fața altarului, moment care a reflectat legătura profundă dintre tată și fiică. Imaginile au făcut înconjurul internetului, iar fanii s-au bucurat să vadă că starul de la Hollywood a depășit clipele critice, după ce a fost la un pas de moarte.

jma21jma21

Citește și: Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit, după 6 ani de relație. Fosta soție a lui Tom Cruise a fost înșelată de iubit!

Citește și: Nu se mai ascund! Katie Holmes și Jamie Foxx își doresc un copil

Citește și: Actorul Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu au făcut nunta la două zile de la cununia civilă: „Chiar s-au distrat!'. Primele imagini de la evenimentul în aer liber

Citește și: Decizia luată de Anca Țurcașiu după ce și-a asumat relația cu noul iubit, la 4 ani de la divorț: „Am hotărât să petrecem restul vieților noastre…”

Fiica cea mare a lui Jamie Foxx s-a căsătorit

Corinne, fiica cea mare a lui Jamie Foxx, l-a cunoscut pe alesul inimii sale, Joe Hooten, în 2018, iar logodna lor a avut loc în decembrie 2023. Nunta celor doi a avut loc de curând și s-a desfășurat în Las Vegas. Câteva imagini de la eveniment au fost publicate de actrița Garcelle Beauvais, care a jucat alături de Jamie în The Jamie Foxx Show.

„Am avut ocazia să fim martori & să sărbătorim dragostea lui Corinne foxx și Joe Hooten. Dragostea și respectul pe care le aveți unul pentru celălalt sunt palpabile. Corinne, ai arătat uimitor', a scris Beauvais, în dreptul imaginilor.

Ceremonia a fost discretă și elegantă, alături de rude și prietenii apropiați. Mireasa a purtat o rochie cu imprimeu floral, care i-a lăsat umerii la vedere, și un voal simplu din tul. La petrecere, Corinne a dansat cu tatăl său, un moment plin de emoție pentru cei prezenți.

Actorul și-a condus fiica la altar

Îmbrăcat într-un smoching negru, Jamie Foxx și-a condus fiica la altar și abia și-a stăpânit lacrimile. La eveniment a fost prezentă și iubita acestuia, Alyce Huckstepp.

Corinne a anunțat că a fost cerută în căsătorie în decembrie 2023, pe Instagram: „De prima dată când te-am văzut, am știut că ești al meu pentru totdeauna', a scris ea la momentul respectiv.

Actorul i-a felicitat atunci: „Sunteți un exemplu perfect a ceea ce înseamnă să fii îndrăgostit', a scris tatăl mândru. „Vă pasă de viața mentală și fizică a celuilalt… și vă sprijiniți reciproc… felicitări pentru logodna voastră'.

Jamie Foxx mai are o fiică, pe Anelise Bishop, rezultată din relația actorului cu Kristin Grannis.

Anul trecut, Jamie Foxx a ajuns de urgență la spital

Anul trecut, Jamie Foxx a fost dus de urgenţă la spital în timp ce filma la pelicula „Back in Action' din Atlanta, în care joacă alături de Cameron Diaz. Actorul ar fi fost în comă timp de 20 de zile, iar după recuperare, și-a reluat activitatea.

„Anul trecut, în 11 aprilie, am avut o durere de cap puternică', începe el în videoclip, care a fost retransmis de People.

„I-am cerut amicului meu un Advil', continuă el. „M-am trezit 20 de zile mai târziu fără să-mi amintesc nimic. Am fost în Atlanta: mi s-a spus că sora şi fiica mea m-au dus la primul medic. Mi-au injectat o doză de cortizon'.

„Apoi, doctorul următor a spus ‘se întâmplă ceva acolo sus', arătând cu degetul spre craniul său. „Dar nu voi spune nimic în faţa camerei!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton