Fiica Deei și a lui Dinu Maxer s-a operat și se află în spital. Cum se simte Maysa acum: „Am emoții cu trezitul din anestezie. Aștept să...”

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Deea Maxer a anunțat că și-a internat fiica la spital pentru o intervenție chirurgicală. Procedura a avut loc în această dimineață , iar artista a revenit cu vești referitoare la sănătatea micuței. Totul a decurs fără complicații, după cum a dezvăluit ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Deea Maxer este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu evenimentele din viața ei. Aseară, artista anunța că urmează să ajungă cu fiica ei la spital pentru o intervenție chirurgicală. Emoțiile au cuprins-o de dimineață, cât s-a desfășurat procedura, însă a simțit o mare ușurare când medicii au asigurat-o că totul a decurs bine.

deea9deea9

Citește și: Magdalena Chihaia a luat foc după ce Deea Maxer a spus că vine ca MC la nunta ei cu Dinu, pe 2.000 de euro: „Ea și fostul meu soț nu au ce să caute”

Citește și: Ce a răspuns Deea Maxer când a fost întrebată dacă merge la nunta lui Dinu, fostul ei soț, cu Magdalena Chihaia: „Onorariu 2.000 de euro, cu contract pe propria firmă”

Citește și: A murit Sorin Florin Nazîru, fost junior de la CS Dinamo. Avea doar 16 ani: „În urma unui accident cumplit…”

Citește și: George Restivan dezvăluie adevăratele motive ale despărțirii de Adriana Bahmuțeanu. Mara Bănică ar fi fost implicată: „Erau hotărâți să distrugă fericirea Adrianei cu mine. A căzut în capcana lor'

Fiica Deei și a lui Dinu Maxer a fost supusă unei intervenții chirurgicale și se află în spital

Deea Maxer a anunțat de aseară că fiica ei va fi supusă unei intervenții chirugicale.

„Mergem acăsică să facem bagajul că mâine mergem la spital, la domnul doctor. Mâine ne internăm pentru operația la polipi și amigdale și trebuie să facem bagajul', a spus Deea Maxer, pe pagina personală de Instagram.

Procedura a avut loc în această dimineață, iar artista a revenit cu vești pe contul de Instagram. Totul a decurs fără complicații, urmând că Maysa să se trezească treptat din anestezie. Totodată, Deea Maxer le-a mulțumit următorilor pentru sprijinul moral și mesajele de încurajare.

„Maysa a intrat în operație la ora 10. La 10:30 a ieșit. A decurs totul foarte bine, mi-au comunicat! Încă e sub anestezie și aștept să o aducă în salon. Între timp am fost să îi cumpăr înghețată și apă. Le-am pus a congelator. Mulțumim pentru gânduri și mesaje. Vă țin la curent diseară. Am emoții cu trezitul din anestezie și cum o să reacționeze', a anunțat Deea Maxer după operație.

Deea Maxer a suferit o operație de urgență

Zilele trecute, și Deea Maxer a ajuns de urgență într-un cabinet stomatologic pentru extracția unei măsele e minte.

„Bănuiesc că ați observat cât de bine vorbesc și că nu m-am umflat. Mai știți că nu aseară, alaltăieri seară am fost de urgență și mi-am scos măseaua de minte cu operație, am fire în gură, ceea ce nu e deloc plăcut, este pentru prima dată când experimentez o astfel de operație la nivel stomatologic. Nu e plăcut, m-am obișnuit greu cu firele ălea în gură, dar nu avem ce face. Am scăpat de zilele ăstea cu obrazul umflat, că o să te deformezi, culmea, nu am avut nimic, organismul meu se pare că a reacționat foarte bine, am luat antiinflamator, sunt pe antibiotic ieri, alaltăieri, astăzi, la 8 ore.

Sunt beton, am putut să și mănânc, nu mă doare, am o jenă cu firele ălea. Am scăpat și cu extracția', a spus Deea Maxer, pe pagina personală de Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton