Fiica lui Cătălin Crișan a terminat studiile la UNATC: „Actriță cu diplomă”. Cum s-a îmbrăcat la festivitatea de absolvire

 Ifrim Georgiana
.

Daria Crișan este fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, din mariajul cu medicul Lucia Bubulac. De curând, tânăra de 23 de ani a absolvit UNATC, călcându-i pe urme tatălui ei. Pe rețelele de socializare, absolventa a publicat mai multe imagini de la festivitate de încheiere a ciclului de studii, în dreptul cărora a scris un mesaj emoționant. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu patru ani, Daria Crișan, fiica lui Cătălin Crișan și a Luciei Bubulac, a absolvit Liceul „Gheorghe Şincai' din Capitală și a fost admisă la Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila'. După numai un an, tânăra și-a retras dosarul și a fost admisă la UNATC, dorindu-și să-i calce pe urme tatălui ei. Anul acesta, Daria Crișan și-a încehiat studiile și a devenit actriță cu acte-n regule. Pe contul personal de Instagram, fiica artistului a publicat mai multe fotografii de la cursul festiv, surprinzându-l și pe Radu Ștefan Bănică, de asemenea absolvent de Teatru.

da10da10

Citește și: Daria și Raris Crișan, reacție neașteptată când au fost întrebați dacă sunt susținuți financiar de tatăl lor, Cătălin Crișan: „Aș prefera să nu răspund…”

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă: „Drumul spre Oscar a început”. Ce rol are Daria

Citește și: 'Am crezut că mor. Mă simțeam vinovată'. Prin ce experiență neașteptată au trecut Adela Popescu și Radu Vâlcan cu fiul lor cel mare, în vacanța din Bali

Citește și: Roxana Blagu susține că e amenințată de fiica ei, rămasă în grija tatălui, de 9 ani: „Îmi spune să plec, că o să cheme Poliția'

Fiica lui Cătălin Crișan a absolvit Facultatea de Teatru

În urmă cu trei ani, fiica lui Cătălin Crișan a renunțat la Medici și a s-a înscris la UNATC, dorind să-și urmeze adevărata pasiune. Tânăra de 23 de ani și-a încheiat studiile și a publicat mai multe fotografii de la absolvire, în dreptul cărora a descris cum au decurs ultimii trei ani. De altfel, le-a transmis mulțumiri profesorilor și colegilor.

„Actriț cu diplomă. Îi mulțumesc Dariei de acum 3 ani pentru curajul de a-și pune propria fericire pe primul loc. Anul întâi a fost despre iubire, anul al doilea a fost cu obstacole, iar anul al treilea mi-a dat aripi. Vă iubesc, colegi, profesori, sunt mândră să spun că mi-am început călătoria cu tine, UNATC', a scris Daria, făcând referire la faptul că a renunțat la Medicină, pentru Actorie.

Copiii lui Cătălin Crișan sunt pasionați de domeniul artistic

În urmă cu ceva timp, Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, vorbea despre alegerile pe care copiii ei le-au făcut în privința carierei. Se pare că Daria și Raris au ales să-i calce pe urme artistului și au deja proiecte împreună.

„Amândoi copiii au ales domeniul artistic, cum poate era ușor de anticipat. Daria a intrat la medicină și a renunțat după primul an, pentru ca sufletul i-a spus că direcția e greșită.

Este studentă acum la actorie, la UNATC, în anul trei și simte că acolo este locul ei. Raris este student în anul întâi la Conservator, la secția compoziție muzică ușoară, iar pianul îl ajută să-și exprime emoția creativă, fără de care nu ar fi fericit. Au proiecte frumoase împreună și sunt sigură că viitorul va confirma alegerea pe care au făcut-o', a explicat Lucia Bubulac, potrivit fanatik.ro.

Cum a reacționat  Lucia Bubulac când fiica ei a renunțat la Medicină

Lucia Buluc, fosta soție a lui Cătălin Crișan, și-a încurajat fiica să-și urmeze pasiunea, atunci când i-a spus că renunță la Medicină.

„Îmi pare foarte bine că nu m-au urmat în privița meseriei de medic, ci au ales ce a fost mai potrivit pentru sufletul lor (…) Sunt alături de ei când au nevoie de mine și îi susțin din toate punctele de vedere, pentru că acum e vremea lor. Chiar dacă sunt independenți în alegerile pe care le fac, deocamdată nu și-au câștigat independența financiară', a mai spus aceasta.

Cât despre relația dintre copiii ei și tatăl lor, a adăugat: „Legătura cu tatăl lor, este o legătură firească, între tată și copii. Nu-i creștem împreună, îi creștem separat, adică suntem implicați în moduri diferite. Contribuții diferite! Despărțirea noastră aparține deja trecutului'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton