Fiica Mădălinei Crețan și a lui Nosfe a simțit moartea tatălui ei: ”I-a spus că vrea acasă fiindcă s-a întâmplat ceva rău cu tati. Nu am mințit-o...”

 Calin Maria Bianca
.

Fiica Mădălinei Crețan și a lui Nosfe, a simțit moartea tatălui ei. Moartea regretatului artist, Nosfe, a intrat în atenția tuturor și a șocat pe toată lumea, astfel că pe atunci, pe lângă întrebările privind cauza decesului, mulți și-au pus problema în privința fiicei sale și a Mădălinei Crețan. Ei bine, micuța a simțit moartea tatălui ei, iar mama ei și familia nu i-au ascuns absolut deloc acest lucru. Iată cum s-a întâmplat totul, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiica Mădălinei Crețan a trecut prin clipe greu de imaginat pentru un copil de doar câțiva anișori. În dimineața zilei în care s-a întâmplat tragicul eveniment, soția regretatului artist a dus-o pe micuța Iris la o prietenă de a sa pentru a se juca împreună. Ei bine însă, deși trebuia să rămână la ea, la ceas de seară, chiar când Nosfe și-a dat ultima suflarea, ea i-a spus mamei prietenei sale că vrea să meargă acasă.

nosfe-1-1nosfe-1-1

Nu, nu voia să meargă acasă întâmplător, ci a venit și cu un argument. Întrebată de ce își dorește atât de mult să meargă acasă și să nu se mai joace cu prietena ei, Iris i-a spus clar că simte că tatăl ei a pățit ceva rău. În acel moment, mama prietenei sale a sunat-o pe Mădălina Crețan pentru a-i spune aceste lucruri, fiind momentul în care s-a și aflat de tragedie.

Citește și: Mădălina Crețan susține că Nosfe, soțul ei, și-a prevăzut moartea: 'El mi-a spus că o să moară tânăr, că pe la 45-50 de ani maxim nu o să mai fie'

Citește și:'Simțea că are un nod în capul pieptului'. Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe

Citește și: Andreea Bălan și Keo s-au despărțit din cauza infidelității: „El a căutat în altă parte'

Citește și: Delia și Răzvan Munteanu se află în mijlocul protestelor violente din Franța: „Suntem blocați'. Imaginile publicate de ea sunt îngrijorătoaare

Fiica Mădălinei Crețan și a lui Nosfe, a simțit moartea tatălui ei

Mădălina Crețan a fost recent invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit sincer și deschis despre regretatul ei soț și tragedia prin care a trecut ea și fiica ei. Printre numeroasele lucrurile declarate în premieră, aceasta a precizat inclusiv faptul că fiica ei, Iris, a simțit momentul în care tatăl ei a încetat din viață. Deși este greu de crezut, a povestit concret cum s-au întâmplat lucrurile, cât și ceea ce a spus micuța Iris despre părintele ei. Mai mult decât atât, nu s-a sfiit să spună că el și-a prevăzut moartea.

'În primul rând, consider că pe această față a pământului, unul din cele mai urâte lucruri e minciuna, chiar și atunci când o facem să protejăm. Noi pe Iris nu am mințit-o niciodată. Iris oricum a simțit. În dimineața aceea, am dus-o la o prietenă de-ale ei. Mămica fetei mi-a zis după că a zis să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce-aș fi putut să-i spun? Orice variantă pe care puteam să i-o spun era aberantă', a mărturisit Mădălina Crețan în podcastul lui Mihai Morar.

Cum a reușit Iris să treacă peste moartea lui Nosfe

Să îți pierzi părinții, mai ales la o vârstă fragedă, este fără doar și poate unul dintre cele mai cumlite lucruri care ți pot întâmpla în viață, și mai ales în copiărie. Din nefericire, fiica regretatului artist Nosfe a fost supusă unei astfel de dureri, însă o are în permanență alături pe mama ei, Mădălina Crețan. Ambele au decis să meargă la terapie, pentru a putea să revină la viața lor normală și a accepta tragedia prin care le-a fost dat să treacă. Totuși, sunt și alte lucruri în care se regăsește și care o ajută să treacă peste durere.

Gimnastica a ajutat-o să treacă peste și o ajută în continuare. Când merge la antrenamente, i se generează o doză de dopamină foarte mare. E înconjurată de muzică, de copii, de dans, de disciplină.', a mai spus Mădălina Crețan.

Ce spune Mădălina Crețan despre moartea lui Nosfe

Încă de când a murit Nosfe, s-au speculat numeroase lucruri, cât și cauze despre moartea lui. Ei bine însă, Mădălina Crețan nu a dat curs acestor discuții, însă invitată în podcastul lui Mihai Morar a vorbit pe seama acestui subiect. Mai concret, a explicat că așa a fost să fie, însă totodată și că regretatul ei soț s-a chinuit mult pe baza locului de muncă și a stresului.

„Recția mea este că a avut perioade în viața lui în care s-a chinuit, ca noi toți, din cauza jobului, a familiei, din cauza traficului și așa mai departe. Nu consider că pot să pun degetul un motiv și ăsta e motivul pentru care s-a întâmplat asta. Așa a fost să fie.

Chiar nu pot să acuz și să spun că industria e de vină, Da, a contat, poate la nivel psihic. I-a ținut creierul încărcat, l-a stresat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare în niște zile. Nu a tras cineva pe trăgaci cu pistolul asupra lui', a declarat văduva lui Nosfe în podcastul lui Morar.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton