Fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație, după afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Ce note a luat Ana: „A refuzat să creadă”

 Ifrim Georgiana
.

De curând, fiica Roxanei Ciuhulescu a susținut Evaluarea Națională și se pregătește să intre la liceu. Nemulțumită de rezultatele obținute, Ana a depus contestație și așteptă notele. Fosta concurentă de la „Survivor' spune că fiica ei a trecut prin emoții intense, însă rezultatele obținute nu reflectă efortul ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu sunt căsătoriți din anul 2018 și au împreună un fiu, în vârstă de 14 ani. Anterior, fosta concurentă de la „Survivor' a fost căsătorită cu Mihai Ivănescu, de care a divorțat în anul 2017, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fată, Ana, în vârstă de 15 ani. De curând, adolescenta a absolvit ciclul gimnazial și a susținut probele la Evaluarea Națională. Se pare că Ana a fost nemulțumită de rezultatele obținute și a depus contestație.

ro10ro10

Citește și: Ce compromisuri a făcut Roxana Ciuhulescu în mariajul cu fostul soț: „Târziu am căpătat curajul de a pune punct unei relații bolnăvicioase, din cauza fricii'

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre căsnicia cu fostul soț, Mihai Ivănescu: „Am zis gata, dacă mai am un dram de demnitate, îmi iau bagajele și am plecat'

Citește și: Cum se întreține Dana Roba acum și ce noi acuzații îi aduce soțului, după ce a bătut-o cu un ciocan: „Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care-i aveam strânși'

Citește și: Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman și că s-au iubit în secret: „Nici nu se mai pune…'

Fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație, după rezultatele obținute la Evaluarea Națională

După ce s-au publicat rezultatele la Evaluarea Națională, fiica Roxanei Ciuhulescu a depus contestație, căci nu este mulțumită de notele obținute. Fosta consilieră de imagine a ministrului Eduard Novak nu a dezvăluit notele obținute de Ana, însă spune că acestea au fost mai mici față de cele la care spera fiica ei.

„Deocamdată nu avem vacanță, pentru că abia ce s-a încheiat Evaluarea Națională. A fost o perioadă foarte grea, foarte intensă, cu multă muncă, cu multe meditații, a fost, săraca, speriată, am trecut și de asta. Acum așteptăm și rezultatele de la contestație, pentru că încă nu e mulțumită de notă!

Nu mă întreba ce notă! E o notă bunicică, nu cea mai bună, așteptăm să vedem acum! La matematică, în mod special, pentru că ea a mai dat încă o dată evaluarea împreună cu profesoara ei. Adică profesoară a pus-o să scrie exact ce a scris în lucrare și îi mai trebuia cel puțin un punct… (…) Ea a refuzat să creadă că aceea este nota. Nu este o notă mică, este o notă bună, dar știe ce a făcut și atunci, și împreună cu profesoara. Să vedem acum!', a spus vedeta, potrivit click.ro.

La ce liceu vrea să se înscrie fiica Roxanei Ciuhulescu

Se pare că fiica Roxanei Ciuhulescu are mai multe opțiuni pentru a-și continua studiile liceale. După ce împlinește 16 ani, Ana plănuiește să obțină permisul auto, categoria B1, astfel încât să nu mai fie dependentă de părinții ei.

„Este îndrăgostită de animale, dar acum, mă rog, are pe listă de la Caragiale, Creangă, la Monnet, Rosetti, sunt multe. A pus cred că peste 100 de secții, 120 de secții. E către profilul uman, iar după asta sperăm să putem face și noi o vacanță.

Are 15 ani acum, înainte cu 2-3 luni de zile să facă 16 ani, vreau să o dau să facă școala, să obțină permisul B1, să poată conduce de la 16 ani. Mai ales că noi stăm la țară și, săraca, ea depinde tot timpul de mine. Când nu pot eu, ori ia Uber ori transportul în comun. Cum învăța, de exemplu, la Domeni, din Tunari, în zilele în care nu puteam să o iau sau să o duc, era complicat', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton