Fiica Savetei Bogdan, operată din cauza unei infecții apărute după pedichiură: „Merge într-un picior, șchioapă...”

.

Zilele trecute, Saveta Bogdan s-a întors din America, unde a fost să-și viziteze fiica. În timpul șederii, artista a avut parte și de o experiență neplăcută, căci a văzut-o pe Cătălina suferind din cauza unei banale pedichiuri. Tânăra s-a ales cu o infecție și a fost operată, iar acum se deplasează cu dificultate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cătălina, fiica Savetei Bogdan, este stabilită de ani buni în SUA, fiind căsătorită cu un cetățean american. Solista de muzică populară obișnuiește să-și viziteze fiica destul de des, mai ales că în ultima vreme a renunțat la spectacole. O relație bună are și cu ginerele ei, despre care a spus, cu ceva timp în urmă, că adoră mâncarea românească.

savetabogdan10savetabogdan10

Citește și: Rugăciunea pe care o spune Saveta Bogdan, în gând, înainte să zboare cu avionul: 'În mâinile Tale îmi încredințez…' Ce a pățit recent / EXCLUSIV

Citește și: Saveta Bogdan se plânge că iarna aceasta a înghețat de frig în propria casă: 'A fost o avarie…' De ce se teme foarte tare de facturile la curent / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka recunoaște că soțul său, Cabral, e mai priceput decât ea la unele treburi casnice: „Calcă mai bine, l-aș pune de dimineață până seara. Nu vreau să se oftice femeile…'

Citește și: Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Actrița are doi copii și a apărut în „Mondenii'

Fiica Savetei Bogdan, operată din cauza unei infecții apărute după pedichiură

Saveta Bogdan s-a bucurat nespus să-și revadă fiica, dar a asistat și la un moment neplăcut. Cătălina s-a ales cu o infecție după o pedichiură, apoi a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Solista de muzică populară a povestit întâmplarea și, pe această cale, a tras un semnal de alarmă cu privire la ustensilele folosite în saloanele de înfrumusețare.

„Ce s-a intamplat, mama? Zice, mama, ma doare rau degetul asta. Zic, te doare locul in care a fost. Se adunase puroi in 2 zile si am mers din nou la doctor si doctorul ia spus ca e o infeectie banala, de la o infectie uite unde s-a ajuns. Deci eu saftuiesc toate femeile care fac pedichiura si fetele sa faca dar ar fi bine sa aiba trusa lor , sa ai trusa ta o dezinfectezi , o faci. Merge intr-un picior, merge schiopa', a declarat Saveta Bogdan, la România TV.

De ce nu s-ar muta artista în America

Saveta Bogdan mai spune că nu a bătut-o niciodată gândul de a se muta definitiv în America. O leagă prea multe amintiri și prietenii de țara natală, iar pe lângă asta, nu se arată foarte încântată de oamenii pe care i-a întâlnit peste Ocean.

 „Nu vreau să plec definitiv din România, Doamne ferește! Aici m-am născut, aici vreau să mor. Aici am lumea mea, prietenii, vecinii, oamenii care mă iubesc. În America, oamenii sunt respectuoși, manierați, dar te cam țin la distanță, sunt reci. M-am împrietenit pe acolo cu o vecină, mai stăteam la povești. Am și cântat pentru românii din diaspora, pe la tot soiul de petreceri, pe la biserici, pe la târgurile de toamnă, am vizitat mai multe orașe mari, dar, acolo, îmi place să merg numai în vacanțe. Mariei Ciobanu, care locuiește în America, de peste 20 de ani, poate că îi place, dar, mie, una, nu. Nu m-aș putea muta definitiv, ca ea. Sincer? De-abia aștept să revin în România, la casa mea. Fiecare, după cum simte', a spus artista pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton