Filip, fiul fotbalistului Vlad Munteanu, joacă în serialul Clanul, de la PRO TV: „Eu vreau să mă mai duc și la alte castinguri”. Tânărul de 12 ani îl interpretează pe Florinel

 Ifrim Georgiana
.

Filip, fiul fostului mare fotbalist Vlad Munteanu, este cel mai tânăr actor din distribuția serialului „Clanul', de la PRO TV. Tânărul de 12 ani îl interpretează pe Florinel, copilul lui Bebe Măcelaru (George Mihăiță) și al Magdei (Cătălina Grama). S-a acomodat imediat în rândul actorilor cu experiență și spune că nu i-a fost greu să învețe scenariul și să participe la filmări, fără să-și neglijeze rolul de elev. Iată declarațiile tânărului actor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Filip, fiul Andreei și al lui Vlad Munteanu, s-a alăturat distribuției serialului „Clanul' și dă viață personajului Florinel. Tânărul se ocupă și cu alte proiecte în timpul liber, astfel că joacă în spectacole la Opera Comică și face parte dintr-o trupă de hip-hop – The Hardest Generation. La numai 12 ani, s-a afirmat deja ca actor talentat și a fost primit cu brațele deschise de colegii de platou, mai ales de Theo Rose, cu care petrecere pauzele de filmare jucând spânzurătoarea. Chiar dacă joacă într-o producție atât de importantă, Filip nu-și neglijează îndatoririle de elev și are grijă să recupereze materia pierdută.

398153580_18014168785900823_3630418535545873366_n398153580_18014168785900823_3630418535545873366_n

Citește și: Theo Rose, experiență dură pe platourile de filmare de la Clanul: „Am jucat o bătaie, a trebuit să încasez”. Ce se întâmplă cu Vera, personajul ei

Citește și: De ce Lucian Viziru nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV: „Nu m-a sunat nimeni după aia…”

Citește și: Cine este Iuliana Pepene de la America Express 2023. Are 32 de ani și este prezentatoare la Antena 1

Citește și: Catrinel Menghia este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Fiul fotbalistului Vlad Munteanu joacă în serialul Clanul

Deși este la o vârstă fragedă, fiul fotbalistului Vlad Munteanu s-a afirmat deja ca actor în serialul „Clanul', de la Pro TV, unde îl interpretează pe Florinel. Filip spune că nu i-a fost greu să învețe replicile și nici să câștige simpatia colegilor de platou, alături de care apare în nenumărate fotografii publicate în mediul online.

„În serialul „Clanul' sunt din vară și m-am obișnuit deja. Textul este ușor, câteodată am text mai mult, dar îmi este ușor pentru că și la școală am făcut lecții de dramă și acolo aveam serbări și ne mai dădeau să învățăm texte. Nu îmi este greu să învăț textul.

Noi avem la școală niște fișe pe care le dăm la domnul portar și ne lasă să ieșim din școală. Mama a completat fișele acelea și eu i-o dădeam domnului portar și ieșeam din școală. Venea mama și mă lua și apoi mă ducea la filmări. Se întâmpla să mai fug o oră-două de la școală', a spus tânprul, potrivit ego.ro.

„Eu vreau să mă mai duc și la alte castinguri'

După succesul din „Clanul', Filip speră să obțină și alte roluri în producții românești, însă până atunci joacă în spectacole la Opera Comică. Părinții talentatului puști sunt Vlad și Andreea Munteanu, căsătoriți din anul 2008. Cuplul mai are un băiat, David Ioan, care s-a născut în anul 2009.

„Noi avem o pagină virtuală, un fel de aplicație, unde profesorii pun toate lecțiile și temele. Iar eu le iau de acolo. Câteodată mama este mai îngăduitoare, dar de multe ori nu. Dacă ne predă ceva la matematică, iar în clasa a 5-a matematica a devenit mai grea, mă pune să recuperez. Dacă este la geografie sau la istorie, mă lasă mai ușor.

Eu vreau să mă mai duc și la alte castinguri. Chiar am luat de curând castingul la „School of rock', la Opera Comică și o să fiu acolo', a adăugat tânărul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton