Cum s-a filmat Neti Sandu la coafor pentru a demonstra că nu poartă perucă: "Să mai zică cineva că nu e părul meu!"

 Dumba Gabriela
.

Neti Sandu s-a săturat să fie acuzată că poartă perucă, din cauza coafurii ei perfecte la care nu renunță de mulți ani. Deși a spus în repetate rânduri că întotdeauna a fost vorba despre părul ei și nu perucă, unii dintre fanii previziunilor sale astrologice încă o mai contrazic. Astfel, Neti Sandu a făcut o filmare la coafor special pentru a le închide gura scepticilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Poartă sau nu poartă Neti Sandu perucă? Aceasta este curiozitatea principală a internauților prezenți pe conturile de socializare ale lui Neti Sandu. Nu atât de mulți sunt interesați de previziunile astrologice ale acesteia, cât de părul lui Neti Sandu și asta încă de la primele sale apariții pe „sticlă”.

311871211_1569996686750875_7068505841392428117_n311871211_1569996686750875_7068505841392428117_n

Dovada că Neti Sandu nu poartă perucă

Neti Sandu, celebrul astrolog de la Pro TV, în vârstă de 64 de ani, are același stil de a-și aranja părul, de când a apărut prima oară în fața telespectatorilor, acum mai bine de 25 de ani.

Coafura ei perfectă, neschimbată de ani de zile, i-a pus pe gânduri pe mulți dintre cei care o admiră, mulți crezând că vedeta poartă peruci. Neti Sandu a vorbit de nenumărate ori despre acest subiect, a mărturisit că nu are perucă, dar lumea tot o oprește pe stradă să o întrebe dacă părul ei este natural.

Recent, pe TikTok a a părut un clip video scurt, de nici 30 de secunde, în care Neti Sandu este filmată înainte de filmări, în timp ce un hairstilyst îi aranjează părul.

Să mai zică cineva că nu e părul meu. Uite, acum să arăt cum mă tunde. Am mai făcut dimineața o demonstrație cu coafatul, dar tot nu conving pe nimeni. Spun că e lipit… Nu merge în niciun fel!' a spus Neti Sandu, de pe scaunul din salon.

Postarea, sub numele „Dovada că Neti Sandu nu poartă perucă' s-a viralizat în mediul online, adunând rapid peste 17 mii de aprecieri și mai bine de 540 de distribuiri.

Citește și: Cine este Irina Ursu, noua prezentatoare de la Antena 1. Ea a înlocuit-o pe Octavia Geamănu la Observatorul de weekend

Citește și: Demisie neașteptată la Antena 1. Anamaria Gugu, vedeta matinalului, pleacă după 3 ani!

Citește și: Mesajul unei profesoare pentru Tudor Chirilă a devenit viral pe social-media: „Mi se pare tare că, prin Vocea României, pot să contribui un pic de tot la educație'

Ce spunea Neti Sandu despre părul ei și acuzația că poartă perucă

Neti Sandu a mai vorbit despre părul ei în trecut, dezvăluind cum își întreține tunsoarea bob care a consacrat-o. Contrar credințelor, astrologul spune că nu folosește produse de îngrijire pentru păr, nici măcar balsam sau fixativ, ci doar șampon.

Părul meu este de un anumit fel, sticlos și dacă nu îl tai așa drept nu stă. Nu folosesc produse de îngrijire pentru păr, balsam, alte tratamente sau fixativ. Îl vopsesc și îl spăl cu șampon. Atât. Părul este foarte sănătos pentru că l-am îngrijit. De aceea, pentru că este perfect pare perucă. Oamenii se întreabă dacă este perucă sau nu chiar și atunci când mă văd în realitate', a declarat ea pentru Unica, acum ceva timp.

De asemenea, Neti Sandu a dezvăluit că se machiază singură și are grijă de pielea ei cu diverse tratamente naturiste.

Mă machiez singură și experimentez tot felul de serumuri, creme, spray-uri spumante, ca să protejez tenul de fond de ten și de pudră. Acasă mai încerc diverse uleiuri și alte produse naturiste, îmi fac masaje cu degetele și cu mici ventuze de silicon pe care le-am descoperit de curând. Tot timpul inventez câte ceva ca să activez elastina și colagenul de sub piele! Și încerc și alte produse să văd dacă îmi ajută la ceva', a mai spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton