Finala „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cum se desfășoară și ce premiu încasează marea câștigătoare

 Ifrim Georgiana
.

Emisiunea „Bravo, ai stil!' se apropie de Marea Finală, iar telespectatorii vor afla cine intră în posesia premiului cel mare. Potrivit regulamentului concursului, marea câștigătoare se va bucura de prestigiosul titlu de „Cea mai stilată femeie din România' si va intra în posesia premiului de 100.000 de lei. Iată ultimele detalii despre finala show-ului de modă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După aproape 100 de ediții difuzate, în care concurentele au fost provocate să-și demonstreze abilitățile în numeroase teme fabuloase, acestea s-au luptat cu pasiune și talent pentru a cuceri juriul și inimile publicului. În Marea Finală, telespectatorii vor fi martorii unui spectacol senzațional, în care fiecare participanta va străluci pe podium, demonstrând că eleganța și stilul sunt valori autentice și incontestabile.

br11br11

Citește și: Cine este Diana Vulturu de la Bravo ai Stil, sezonul 8. A lucrat în Parlament

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la Bravo ai stil, sezonul 8. Are mai multe joburi

Citește și: Oase, reacție după accidentul lui CRBL, la patru ani de la cearta lor: „Trecem peste orice, la necaz”

Citește și: Alina, tânăra ucisă în Mangalia, a agonizat 30 de minute: „Autoarea nu a avut complici. A fost ajutată de un coleg…”. Procurorul de caz a făcut o serie de precizări în cazul crimei

Finala „Bravo, ai stil!', sezonul 8

Marea Finala „Bravo, ai stil!' va fi transmisă în direct la Kanal D, iar puterea de a decide cine va fi marea învingătoare a sezonului opt se va afla în mâinile publicului. Prin intermediul voturilor lor, telespectatorii vor desemna cea mai stilată femeie, care va primi titlul de „Cea mai stilată femeie din România” și, în același timp, se va bucura de un premiu generos în valoare de 100.000 de lei.

Deocamdată, producătorii show-ului de modă nu au anunțat data exactă când se va difuza ultima ediție, însă cert este că nu a mai rămas mult timp până când fanii „Bravo, ai stil!' își vor putea vota favorita în finală.

Cum s-a desfășurat ultima ediție a emisiunii

În ediția de vineri, 4 august, la „Bravo, ai stil!', emisiune difuzată imediat după serialul turcesc „Melek', concurentele au avut de înfruntat o nouă provocare stilistică, în ediția concept cu tema inedită – „Bal de epocă'. Astfel, episodul a adus o combinație de eleganță și inovație, în care concurentele și-au demonstrat creativitatea și stilul unic, în căutarea titlului de „Cea mai stilată femeie din România'. Telespectatorii au urmărit în ediția specială a emisiunii „Bravo, ai stil!' cum moda și istoria s-au împletit într-un spectacol incitant.

Tema „Bal de epocă' a reprezentat o premieră în cadrul show-ului „Bravo, ai stil!', promițând o seară minunată și plină de creativitate. Ilinca Vandici anunța cu entuziasm aspirantelor la titlul de „Cea mai stilată femeie din România' că vor avea ocazia să se exprime în cadrul acestei ediții inovatoare. Inedita temă a adus o atmosferă fermecătoare și o mulțime de provocări pentru concurente, care au fost îndemnate să redefinească și să revitalizeze ținutele de epocă, aducându-le o notă de prospetime și actualitate.

„În premiera la Bravo, ai stil!, conceptul se numeste Bal de epoca. Bucurați-vă de această seară absolut minunată', le anunța Ilinca Vandici pe aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din Romania.

Unul dintre momentele artistice care au captivat atenția juraților și a publicului a fost un dans spectaculos, în care concurenta a înfățișat cu măiestrie o reinterpretare modernă a unei ținute de epocă. Jurata Raluca Bădulescu a fost impresionată de dans și a lăudat abilitățile concurentei, exprimându-și curiozitatea cu privire la cum poate îmbrățișa și ea aceeași eleganță în ale dansului.

„Dansul a fost ceva splendind. Cum poți să înveți să numeri pașii ăia? Oare dacă încalț și eu acei pantofi, voi dansa la fel de bine ca tine?', a spus Raluca Bădulescu despre unul dintre momentele artistice puse în scenă de una dintre concurentele emisiunii.

Maurice Munteanu: „Uitându-mă la tine, mă gândesc la o figurație la un spectacol pentru copii'

Însă provocarea stilistică pentru concurente a fost pe măsură, deoarece reinterpretarea ținutelor de epocă, menținându-le în același timp actuale, reprezintă o sarcină dificilă. Maurice Munteanu, unul dintre jurați, a subliniat că propunerea stilistică a unei concurente a avut un aer prea copilăresc, sugerând că aceasta ar fi mai potrivită pentru o figurație într-un spectacol pentru copii. Cu toate acestea, el a reiterat că elementele clasice, precum overall-urile, ciorapii din dantelă, pantofii cu platformă sau corsetele, pot fi integrate cu succes într-o abordare actuală și modernă.

„Din puctul meu de vedere Bal de epoca defineste o zonă foarte clara. Tu ai dus-o intr-o zona de Tănase. Să știi că si matale ești costumată. Sigur că un overall sau o pereche de ciorapi din dantelă, cu pantofi cu platformă sau cu un corset, toate aceste elemente pot fi duse intr-o actualitate. Dar, uitându-mă la tine, mă gândesc la o figurație pe o scenă la un spectacol pentru copii', spune Maurice Munteanu despre propunerea stilistica a uneia dintre concurentele emisiunii.

Sursa foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton