Finala Casa iubirii, sezonul 2. Când are loc și care e marele premiu: „O experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată”

 Ifrim Georgiana
.

Finala Casa iubirii, sezonul 2. „Casa iubirii', show-ul de la Kanal D, își desemnează câștigătorii în Marea Finală, pe 14 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00. Patru fete și patru băieți intră în cursa pentru marele premiu, însă doar doi dintre aceștia vor pleca acasă învingători. Iată ce anunț a făcut Andreea Mantea despre ultima ediție a emisiunii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Finala Casa iubirii, sezonul 2. „Casa Iubirii' este o emisiune de succes ce se difuzează la postul de televiziune Kanal D, ce a atras atenția telespectatorilor cu ajutorul frumoaselor povești de dragoste ce au ajuns să se lege între concurenți, dar și a întorsăturilor de situație ce au loc adesea. Sezonul doi al emisiunii a ajuns la final, iar săptămâna aceasta vom afla cine sunt cei doi câștigători ce vor pleca acasă cu sume importante de bani.

cas12cas12

Citește și: Larisa și Ionuț de la Casa Iubirii s-au mutat împreună. De la ce pornesc certurile dintre ei: „Mă omoară chestia asta'

Citește și: Cine este Cristina Dănilă de la Casa Iubirii. Este virgină și studiază la Facultatea de Drept

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului: 'Anunț cu mândrie cel mai epic…'

Citește și: Dinu Maxer, după ce tatăl Deei i-a adresat vorbe dure: „Pentru mine a fost un mare șoc, a fost deplasat. Eu chiar nu sunt fițos”

Finala Casa iubirii, sezonul 2. Când are loc și care e marele premiu

Finala Casa iubirii, sezonul 2, se difuzează duminica aceasta, pe 14 noiembrie, în intervalul orar 16:00-19:00, astfel că telespectatorii își pot susține favoriții timp de 3 ore. Cei doi concurenți care vor fi desemnați câștigători pleacă acasă cu premiul în valoare de 75.000 de lei fiecare, la pachet cu aprecierea celor care i-au urmărit încă din prima ediție.

„Casa iubirii e mai mult decât un show, e emoție pură, iar duminică vom ajunge la apogeul ei, pentru că e ziua în care vom afla cine sunt cei doi concurenți care v-au impresionat, care au fost cei mai iubiți de către public. Desigur, vor fi doar doi câștigători, o fată și un băiat, dar consider că toți concurenții au câștigat ceva, o experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată, o bucată de viață pe care și-au trăit-o autentic, cu generozitate, sub ochii publicului. Vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă invităm să o faceți în continuare', a spus Andreea Mantea.

Când are loc premiera „Casa iubirii', sezonul 3

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii' va debuta pe 15 ianuarie, ziua în care telespectatorii îi vor cunoaște pe noii concurenți. Programul de difuzare rămâne același, de luni până vineri de la 10:00 și 16:30, și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00.

Nu ratați momentul culminant al celui de-al doilea sezon „Casa iubirii', duminica aceasta de la 16:00 și 19:00,  pregătiți-vă pentru o Finală plină de emoții și surprize, în care iubirea și suspansul se contopesc într-un spectacol memorabil, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton