Finala Românii au Talent 2023 - Cine se luptă pentru marele premiu

 Miniosu Alexandra
.

Finala Românii au Talent 2023. Emoții intense pentru telespectatorii PRO TV! În scurt timp, fanii emisiunii Românii au Talent vor afla cine este marele câștigător. În marea finală, 11 concurenți luptă cot la cot pentru marele premiu. Miza este una uriașă, premiul pus la bătaie fiind în valoare de 120.000 de euro! Iată cine sunt cei 11 finaliști și când e finala!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Finala Românii au Talent 2023. După preselecții și cele două semifinale, Românii au Talent 2023 a ajuns la ultima etapă a concursului. Marea finală aduce alături 11 concurenți ce au șansa să câștige marele premiu al emisiunii pus la bătaie de PRO TV, în valoare de 120.000 de euro. De asemenea, și concurenții propuși pentru premiul de originalitate se luptă pentru o miză considerabilă: 10.000 de euro.

finalisti-romanii-au-talent-1-1finalisti-romanii-au-talent-1-1

Finala Românii au Talent 2023. Românii au Talent este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România. An de an, prin prisma emisiunii, publicul și cei patru jurați: Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, fac cunoștință cu noi oameni talentați. Și sezonul acesta, cel cu numărul 13, le-a întrecut așteptările, concurenții find absolut spectaculoși. Totuși, doar 11 dintre ei au ajuns în marea finală.

Citește și: Cum își caracterizează Andra colegii jurați, de la Românii au Talent, și ce se întâmplă în culise: „Despre Bobonete nu pot să spun decât că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții: „Așa obișnuim…'

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Carmen Brumă și Mircea Badea: „Nu e adevărat ce spune Mihai Mitoșeru. E o poveste, cred că sunt peste 25 de ani…”

Citește și: Denise Rifai, după ce a fost surprinsă alături de Cătălin Cazacu, în ipostaze apropiate, într-un club: „Evident, am dansat și eu”

Când e finala Românii au Talent 2023

Finala Românii au Talent 2023, sezonul 13, are loc vineri, 12 mai 2023, la PRO TV. În urma preselecțiilor și a celor două semifinale difuzate la TV, doar 11 concurenți au ajuns în ultima etapă a concursului: finala. Cei 11 norocoși vor da tot ce-i mai bun pe scenă, cu speranța să pună până pe premiul de 120.000 de euro.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent, sezonul 13

Albert Gugulan

Albert Gugulan are 17 ani și este din Buzău. Finalistul de la Românii au Talent este elev la Liceul de Arte din Buzău. Tânărul este pianist, iar visul lui este să ajungă să cânte pe marile scene ale lumii.

Bianca Avram

Bianca Avram are 16 ani, este din Cumpăna, Constanța, și practică gimnastică, balet și dans modern. Numărul ei din preselecții l-a impresionat atât de mult pe Mihai Bobonete, încât acesta a apăsat Golden Buzz.

Trupa Monique Family

Monique Family este o trupă de dans care a reușit să-i impresioneze pe români pe scena Românii au Talent 2023. Trupa este formată din 41 de elevi de la școala de dans „Monique’, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani.

Oleg Spînu

Oleg Spînu are 15 ani și s-a născut în Republica Moldova. Adolescentul cântă la diverse instrumente: vioară, chitară, fluier și saxofon, dar cântă și cu vocea.

Rareș Prisacariu

Rareș Prisacariu are 7 ani și este din Botoșani. Marea lui pasiune este lectura. Până acum, acesta a citit peste 200 de cărți și îi place să recite monologuri, poezii și texte de proză. În preselecțiile de la Românii au Talent, acesta a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.

Taheira Sașa

Taheira Sașa are 13 ani, este din București și se bucură de o familie numeroasă, având încă trei frați. Aceasta învață la Școala de Circ din București. Pe lângă pasiunea pentru acrobație, ea cântă și la pian. Impresionat de talentul ei, Dragoș Bucur i-a oferit Golden Buzz în preselecții.

Olya și Valera

Olya și Valera sunt doi copii ucraineni. Olya, 10 ani, și Valera, 15 ani, au fugit din calea războiului și au ajuns în România, alături de mamele lor. Aceștia au primit Golden Buzz de la Andra în preselecții, după un număr extraordinar de acrobație aeriană.

Sandip Brahamin

Sandip Brahamin de la Românii au Talent 2023 are 22 de ani și vine din India. Acesta este dansator, dar nu are studii în acest sens, fiind complet autodidact.

Sara Piliego

Sara Piliego are 12 ani, s-a născut în Italia, iar mama ei este româncă, iar tatăl italian. Concurenta de la Românii au Talent este pasionată de balet, iar Mihai Bobonete i-a dat Golden Buzz în preselecții.

Eduard Dragu Sălăgean

Eduard Dragu Sălăgean a fost diagnosticat cu autism infantil de la vârsta de 1 an și 9 luni. Acesta are acum 18 ani. A început să cânte la pian la vârsta de 7 ani, instrumentul făcând parte din terapia lui de recuperare.

Carina Veghiu

Carina Veghiu are 11 ani și este din Ploiești. Copila i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent cu vocea ei incredibilă. Cel mai impresionat a fost Andi Moisescu, care i-a oferit Golden Buzz în preselecții. Adolescenta a ajuns în finală, după ce jurații i-au oferit Wildcard-ul.

Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent 2023

În total, patru concurenți au fost propuși de către jurați pentru Premiul de Originalitate de la Românii au Talent, sezonul 13. Aceștia sunt: Sandip Brahamin, Denisia Sănduleac, Bianca Avram și Oleg Spînu.

Denisia Sănduleac are 17 ani și își dorește să ducă mai departe muzica tradițională românească. Cu ceilalți trei concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent 2023 v-am făcut cunoștință mai sus.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton