Fiul Iuliei și al lui Christian Sabbagh a făcut progrese „uimitoare”, la 4 luni după operația cu celule stem: „De multe ori simt că nu mai pot. În acele momente mă pun în fața icoanei și...”

 Ifrim Georgiana
.

Georges, fiul Iuliei și al lui Christian Sabbagh, a suferit un autotransplant cu celule stem la Viena. Operația s-a dovedit a fi un succes, astfel că, la câteva luni distanță, micuțul a făcut progrese „uimitoare'. Soția jurnalistului a făcut noi declarații despre evoluția băiețelului, dar și despre provocările pe care le întâmpină în viața de zi cu cu zi. „De multe ori simt că nu mai pot', a recunoscut aceasta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În luna mai, Christian Sabbagh a anunțat că fiul lui, Georges, a fost operat la Viena. Prezentatorul TV a aflat în urmă cu trei ani că fiul lui suferă de TSA (tulburare de spectru autist), iar de atunci viața lui și a soției sale, Iulia, a fost o luptă continuă. Cei doi au încercat pentru fiul lor tot felul de terapii, unele extrem de costisitoare, în speranța că viața micuțului se va schimba radical și că evoluția lui va arăta cu totul altfel în timp.

aerbaerb

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, replică tăioasă pentru Anca Țurcașiu, după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica ei: „Fetița mea este mult prea talentată să îi crească numele de mult uitat. Nimic nu justifică…'

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Christian Sabbagh, după ce Anca Țurcașiu a refuzat să facă o fotografie împreună: „Eu, când o să fiu vedetă mare…' / Anais are 7 ani și e populară pe rețelele de socializare

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Mirela Bucovicean: au fost împreună 5 ani și au păstrat legătura după despărțire / Detalii neștiute: „Eram foarte atras de ea'

Citește și: Delia, replică acidă după ce a fost jignită în mediul online: „Îmi pare rău că existați. Am fost finuță când am zis asta, putea să fie mai rău de atât. Totul se rezumă…”

Fiul Iuliei și al lui Christian Sabbagh a făcut progrese „uimitoare', la patru luni după operația cu celule stem

Soția lui Christian Sabbagh spune că recuperarea după operația cu celule stem nu a fost dificilă. La câteva luni distanță, fiul lor, Georges, a făcut progrese uimitoare, astfel că cei doi părinți sunt mai încrezători ca oricând. Băiețelul merge în continuare la terapie, care este esențială în cazul persoanelor diagnosticate cu autism. Celebrul medic Leon Dănăilă l-a vizitat la grădiniță și i-a asigurat pe cei doi părinți că fiul lor este pe drumul cel bun.

„Autotransplantul nu este o intervenție complicată care necesită o recuperare îndelungată, nici măcar nu a fost nevoie de spitalizare. Geo imediat după ce s-a trezit din anestezie, a mers singur la toaletă! Rezultatele de la intervenție până la momentul de față sunt uimitoare. (…)

Ne surprinde pe zi ce trece cu lucruri noi, desigur, așa cum spunea Domnul Dr. Academician Leon Dănăilă, terapiile sunt cele mai importante, iar ținând cont că Geo are o echipă de terapeuți implicați, rezultatele nu au întârziat să apară! Chiar Excelența Sa, domnul Dr. Leon l-a vizitat la grădiniță și ne-a spus că Geo este pe drumul cel bun și suntem norocoși că avem așa terapeuți dedicați! Degeaba un părinte merge să facă autotransplantul crezând că este un miracol și nu face terapie! Terapia este „stâlpul' recuperării autismului!', a spus soția jurnalistului pentru Click!.

Iulia Sabbagh: „De multe ori simt că nu mai pot'

Soția jurnalistului a intrat în depresie severă când a aflat că fiul ei suferă de autism. De atunci, viața ei a devenit o luptă continuă, plină de provocări și incertitudini.  Iulia Sabbagh recunoaște că sunt momente când se simte copleșită de această responsabilitate, însă își găsește întotdeauna puterea de a merge mai departe.

„Este foarte greu să trăiești cu autismul, de fapt este o luptă continuă! Pentru Geo fiecare zi este o provocare, implicit și pentru mine! Tot timpul trebuie să fiu atentă la mulți factori, începând în trafic când merg dimineața cu Geo la terapii, până seară când intrăm în casă sunt atentă tot timpul să nu îl deranjeze ceva sau chiar să îl frustreze! Când nu este la terapie și este cu mine, nu sunt doar mama lui Geo, sunt mama unui copil special, asta înseamnă o foarte mare responsabilitate și greutate emoțională! Da, de multe ori simt că nu mai pot, că mă „sting' ca o lumânare și în acele momente mă pun în fața icoanei și îl rog pe Dumnezeu să îmi dea putere!', a mai spus aceasta.

Fiica cuplului se lansează în muzică

Cuplul mai are și o fiică, Anais, în vârstă de 7 ani. Micuța este foarte pasionată de muzică și e populară pe rețelele de socializare.

„Anais este minunată, de multe ori mă gândesc că nimic nu este întâmplător. Simt că prin ea Dumnezeu mă recompensează pentru tot! În afară de faptul că este foarte implicată în casă atunci când am nevoie de ajutorul ei cu frățiorul, și este foarte empatică, are o determinare extraordinară să cânte! Profesoara sa de canto, artista Loredana Streche este foarte mândră de ea și chiar este plăcut surprinsă că și în această vacanță de vară Anais nu a făcut deloc pauză și îi arată la fiecare oră de canto că muzică este pasiunea ei! Anul acesta a trecut în clasa întâi la Colegiul „Dinu Lipatti' și are foarte mult de învățat, practic ea nu mai are copilărie, zi de zi face câteva ore de pian, teorie și solfegiu pe lângă orele de canto, însă este foarte entuziasmată și nimic nu i se pare greu! Pe mine copila această mă surprinde enorm! Este Divină și nu spun asta doar pentru că este a mea!', a mai povestit aceasta.

Detalii din căsnicia dintre Iulia și Christian Sabbagh: „Mai apar și discuții'

Christian şi Iulia Sabbagh s-au cununat civil în 2017. Deși viața cu doi copii nu este deloc ușoară, cei doi părinți își fac timp pentru escapade romantice, iar astfel mențin aprinsă flacăra pasiunii.

„Nu este deloc ușor să fii lângă Christian Sabbagh, mai ales că el se ocupă de investigații și implicit primește amenințări de la oameni dubioși' care au fost subiectul unor anchete! Chiar acum câțiva ani, când mergeam să o iau pe Anais de la grădiniță, în apropierea casei am fost amenințată de un om suspect cu glugă pe cap…Nu știu cum am ajuns la grădiniță în acel moment, cert este că de atunci am mers doar cu mașina! (…)

Christian este un om bun, întotdeauna atent la nevoile mele! Mă ajută cu copiii,  atunci când timpul îi permite, uneori îi  lăsăm în grija unei doamne și facem escapade romantice, așa ne menținem vie flacăra iubirii! Avem timpul nostru doar pentru noi doi! Ne completăm reciproc, evident că inevitabil mai apar și discuții nu totul este lapte și miere într-o căsnicie important este cum le gestionăm. De exemplu, când el este nervos eu îl evit și viceversa!', a încheiat soția jurnalistului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton