Eduard, fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, riscă să fie exmatriculat din cauza absențelor: „Noi am presat această școală. Le-am cerut să...”

 Ifrim Georgiana
.

Zilele trecute, un nou scandal a izbucnit între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după ce fiul lor cel mic ar fi fugit de la domiciliul tatălui, acuzându-l de rele tratamente. Prezentatoarea TV a decis să acționeze pe cale legală, șocată fiind de mărturisirile lui Eduard, care i-ar fi vorbit despre comportamentul abuziv și violent al politicianului. Din cauza absențelor, băiatul riscă să fie exmatriculat, iar Adriana Bahmuțeanu face presiuni asupra instituției de învățământ. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Timp de 3 săptămâni, Adriana Bahmuțeanu a fost în SUA, alături de cei doi fii din mariajul cu Silviu Prigoană. Pe parcursul vacanței, Eduard și Maximus i-ar fi semnalat comportamentul abuziv al tatălui lor, iar odată întorși în țară, băiatul cel mic a fugit din locuința tatălui și s-a refugiat la prezentatoarea TV. De teamă că s-ar putea întoarce în vila politicianului, Eduard refuză să mai meargă la școală, iar absențele acumulate îl pot duce în situația de a fi exmatriculat.

bah13bah13

Citește și: Cum se înțelege băiatul cel mare al Adrianei Bahmuțeanu cu fiul soțului ei: „Au fost ceva gelozii între ei, dar…”. De ce a apelat la psiholog după divorțul de Prigoană / EXCLUSIV

Citește și: La ce pedepse ar fi fost supuși copiii Adrianei Bahmuțeanu de către tatăl lor, Silviu Prigoană: „Mi-a spus că taică-su îl bate spre binele lui'

Citește și: Nuami Dinescu și-a petrecut concediul de vară la fizioterapie din cauza unor probleme la genunchi: „La 30 de ani nu te gândești că, dacă cazi într-un spectacol, nu prea e bine” / EXCLUSIV

Citește și: Rona Hartner, părăsită de foștii soți, după ce i s-a pus diagnosticul de cancer în metastază: „Nu m-au ajutat cu nimic, unele uși se închid pe viață”

Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană riscă să fie exmatriculat

În plin conflict cu fostul soț, Adriana Bahmuțeanu susține că Eduard, fiul lor cel mic, refuză să mai meargă la școală, de teamă că s-ar putea întoarce la domiciliul politicianului. Din cauza absențelor acumulate, băiatul riscă să fie exmatriculat, însă prezentatoarea TV continuă să facă presiuni asupra instituției de învățământ. De cealaltă parte, Silviu Prigoană a declarat că intenționează să-și retragă fiul de la studii timp de un an, având în vedere contextul delicat.

„Noi am presat această școală cu email-uri. Le-am cerut să-mi dea contractul de studii, regulamentul, cum trebuie să se îmbrace. Eduard a mers la tatăl lui când ne-am întors din America că mai avea de luat niște device-uri, iar pe taică-su l-a mințit că a uitat ceva la mine și de asta vine, altfel nu-l mai lăsa să plece. Eduard este foarte matur, își face singur de mâncare, merge singur cu Uber, acum merge în parc și cu Blake (nr. fiul soțului ei, George Restivan)', a spus vedeta, la Xtra Night Show.

„Eu nu pot să expun copilul unui agresor'

Adriana Bahmuțeanu susține că fiii ei ar fi expuși unui comportament violent din partea tatălui, acesta fiind și motivul pentru care Eduard s-a refugiat la domiciliul ei și refuză să mai meargă la școală. Potrivit acesteia, băiatul a fost supus mai multor teste la Protecția Copilului, pentru a se constata abuzurile suferite.

„Eu nu pot să expun copilul unui agresor. Copilului îi e frică pentru că știe ce va urma. Știe că tatăl lui o să-l ia cu forța, știe că poate să intre în școală. I s-au făcut mai multe teste la Protecția Copilului, că nu e prima dată când mergem. I s-au făcut teste să se demonstreze că nu minte acest copil. El este traumatizat, toată vacanța a stat cu lacrimi în ochi. Eu am două facultăți și mi-aș dori ca și copilul meu să meargă la școală, dar nu-l pot convinge să fie expus unei agresiuni. Drept urmare, mie mi se poate deschide un dosar penal pentru că nu merge la școală. Poate candidez în politică, iar Silviu Prigoană vrea să-mi deschidă un alt dosar', a mai spus vedeta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton