Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană nu va fi exmatriculat. Vedeta a mers la școală și a vorbit cu reprezentanții: „Nu am vrut să mințim. Am decis să...”

 Ifrim Georgiana
.

Recent, Adriana Bahmuțeanu susținea că face presiuni asupra instituției de învățământ pe care o frecventează fiul ei cel mic, Eduard, care risca să fie exmatriculat, din cauza absențelor. În contextul scandalului dintre prezentatoarea TV și fostul ei soț, Silviu Prigoană, băiatul a refuzat să mai meargă la școală, de teamă că s-ar putea întoarce la domiciliul tatălui său. Se pare că bruneta a ajuns la un acord cu reprezentanții școlii, cărora le-ar fi transmis situația dificilă dintre ea și tatăl celor doi fii. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au devenit protagoniștii unui conflict de proporții, izbucnit după mărturisirile neașteptate făcute de fiii lor. În timpul vacanței din SUA, Eduard și Maximus i-ar fi destăinuit prezentatorei TV faptul că tatăl lor are un comportament abuziv și violent. Odată întorși în România, fiul cel mic a fugit de acasă și nu a mai mers la școală, pentru a evita o posibilă întâlnire cu politicianul. Adriana Bahmuțeanu susținea că a făcut presiuni asupra instituției de învătământ, încercând să evite exmatricularea lui Eduard, pe fondul absențelor acumulate.

ah11ah11

Citește și: Eduard, fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, riscă să fie exmatriculat din cauza absențelor: „Noi am presat această școală. Le-am cerut să…'

Citește și: Cum se înțelege băiatul cel mare al Adrianei Bahmuțeanu cu fiul soțului ei: „Au fost ceva gelozii între ei, dar…”. De ce a apelat la psiholog după divorțul de Prigoană / EXCLUSIV

Citește și: 'Numai nebunii am făcut vara aceasta. Am avut vacanțe scurte…' Aurelian Temișan și Monica Davidescu, apariție rară în public. De ce nu ies mai des împreună/ EXCLUSIV

Citește și: 'Lumea baletului e mult mai dură decât orice altă lume în care a fost cineva…'Prin ce a trecut Ana Bodea din serialul 'Lia, soția soțului meu' când a fost balerină / EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la un acord cu reprezentanții școlii unde este înscris fiul ei

Adriana Bahmuțeanu susține că a ajuns la un acord cu reprezentanții școlii pe care o frecventează fiul ei cel mic, Eduard, care nu va fi exmatriculat. Prezentatoarea TV a fost deschisă cu privire la situația familială, pentru a motiva absențele acumulate de minor până la acest moment.

„Nu e vorba de nicio exmatriculare. Mai are colegi care sunt în concedii medicale. Încă nu a început școala așa cum trebuie. Nu are scutire medicală, nu am vrut să mințim. Am decis amândoi să spunem adevărul. Am vorbit cu cei de la școală, nici vorba de exmatriculare', a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show.

Cum s-a apărat Silviu Prigoană

Acuzat că are un comportament abuziv față de cei doi fii, Silviu Prigoană i-a adus o serie de acuzații grave Adrianei Bahmuțeanu, referindu-se la procesul care s-a desfășurat în urmă cu 6 ani.

„Trebuia să intre în pușcărie de acum șase ani, de când și-a torturat copiii. Ați văzut probele din instanță în care i-a legat de picioare și de mâini, i-a bătut cu cureaua, motiv pentru care, instanța a decis să mi-i dea mie.

Copiii erau torturați de ea. Copiii mi i-a dat instanța, nu i-am luat eu.(…) Ce proces să mai fie, dacă erau probele evidente? Să vadă cum au fost copiii torturați. De ce nu îi dați pe minorii torturați de Adriana Bahmuțeanu la televizor? Eduard a venit cu capul spart de la Constanța. A venit cu capul spart de mama lui.(…) Acum, eu i-am trimis pe copii cu mama lor în excursie, eu am insistat să stea copiii cu mama lor.

Nu e obligat să îți iei copiii în vizită, dar nu venea să îi ia. Stăteau copiii jumate de oră în fața porții și nu apărea. Am filmări. Eu nu mi-am răpit copii, instanță mi i-a dat. I-a bătut Adriana Bahmuțeanu, mai trebuie să îi bat și eu?', a spus Silviu Prigoană, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton