Fiul Ilenei Lazariuc a împlinit 16 ani: „Oriunde te duce viața...„ / Cum arată Alexandru, nepotul cel mare al lui Ion Țiriac

 Calin Maria Bianca
.

Fiul Ilenei Lazariuc a împlinit 16 ani. Este motiv de sărbătoare în familia lui Ion Țiriac, asta după ce nepotul său cel mare, Alexandru, care s-a născut pe data de 7 martie 2008, a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Este un adolescent chipeș, înalt, cu o condiție fizică bună, care atrage toate privirile, iar imaginile de la ziua lui de naștere, mai ales cele alături de mama sa, au făcut înconjurul Internetului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au divorțat în secret, fără scandaluri, iar acum își cresc copiii în liniște și au de ce să fie mândri. S-au iubit cu foc ani și ani de zile, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi băieți superbi. Alexandru a împlinit vârsta de 16 ani și a fost sărbătorit așa cum se cuvine de către familie!

scandal-nepotii-lui-ion-tiriacscandal-nepotii-lui-ion-tiriac

Citește și: Ileana Lazariuc, apariție de senzație la aproape un an de la anunțul divorțului de Ion Ion Țiriac: „Superbă și elegantă că întotdeauna!”

Citește și: Ileana Lazariuc s-a mutat în Dubai, împreună cu băieții pe care îi are cu Ion Țiriac junior. Dezvăluirile făcute de Lili Sandu, prietena ei cea mai bună

Citește și: Andra le-a cerut ajutorul nutriționiștilor ca să slăbească: „Nu pentru că nu-mi place cum arăt, dar atunci când corpul îți dă semne…'

Citește și: Cristina Șiscanu, mărturisire cu ochii în lacrimi: „Dacă voi credeți că viața mea este de divă și de răsfăț continuu, vă înșelați. Probabil iar sunt în prag de burnout”

Fiul Ilenei Lazariuc a împlinit 16 ani

Ileana Lazariuc împlinește 42 de ani în această primăvară, însă vârsta este cu siguranță doar un număr pentru ea, mai ales când se afișează alături de cei doi băieți mari din căsnicia cu Ion Țiriac junior. Bruneta s-a mutat în Dubai împreună cu Alexandru, care tocmai a împlinit 16 ani și Nicholas, care împlinește 15 ani în iunie. Totuși, din urarea și fotografiile postate cu fiul ei cel mare, dă tuturor de înțeles că se află departe de el.

Oriunde te va duce viața, eu voi fi mereu mândră de tine. La mulți ani, fiule, te iubesc mai presus de cuvinte. Îmi este dor de tine', a fost mesajul Ilenei Lazariuc, pe pagina ei de Instagram.

Cum arată Alexandru, nepotul cel mare al lui Ion Țiriac

Fanii au fost în extaz când au văzut cât de mare este Alexandru. Nu doar că a împlinit 16 ani, ci are o structură atletică și este clar că a moștenit tot ceea ce a fost mai bun de la părinții săi. Evită să fie în atenția publicului, însă Ileana Lazariuc a pus pe InstaStory o imagine duioasă cu el, în timp ce o cuprinde în brațe și o sărută pe creștet. Are toată față ascunsă în părul mamei lui, iar Ileana ține ochii închiși, ceea ce demonstrează tuturor că iubește aceste momente și are de ce să fie mândră. Nu doar ea se mândrește încă cu cei doi copii, ci și fostul ei soț, cât și bunicul lor, marele Ion Țiriac.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în 2019

Discreți din fire atunci când a venit vorba despre viața lor privată și povestea de dragoste pe care au trăit-o, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în mare secret. Cei doi au format un cuplu din 2002, și din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009. Tot în 2009, cei doi și-au oficializat relația, însă în 2019, după 17 ani de relație, au ajuns să divorțeze.

Nu a trecut prea mult timp de la divorț și Ion Alexandru Țiriac și-a refăcut viața lângă cunoscuta jucătoare de tenis, Sorana Cârstea, în timp ce și Ileana Lazariuc a fost surprinsă în compania milionarului Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton