Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache joacă în serialul Groapa, de la PRO TV: „Ce emoții avem pentru debutul lui la TV”. În ce episod apare David

 Ifrim Georgiana
.

Pe 16 septembrie, a avut loc premiera celui mai nou serial de la PRO TV, „Groapa'. Din distribuție, fac parte actori cu vechime, dar și actori aflați la început de carieră. Se pare că fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache joacă în producția de ficțiune și va putea fi urmărit în cel de-al doilea episod, mai exact sâmbăta viitoare. Iată ce spune prezentatoarea TV despre debutul fiului ei în televizune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de aproape trei decenii și au împreună un fiu. În vârstă de 18 ani, David este cursant la Academia de Televiziune și Cinematografie Studiourile Buftea și speră la o carieră în actorie. Până acum, tânărul a apărut în serialul-fenomen „Wednesday', însă a mai interpretat roluri principale în diferite scurtmetraje. Ei bine, se pare că David va apărea și în cel de-al doilea episod al serialului „Groapa', după cum a anunțat chiar prezentatoarea TV.

iul10iul10

Citește și: Iuliana Marciuc e în doliu, după ce bunica ei a murit. A primit vestea în timp ce era în vacanță, în Bulgaria, alături de Adrian Enache și fiul lor: „Ne-am întors mai repede. Înmormântarea are loc sâmbătă'/ EXCLUSIV

Citește și: Iuliana Marciuc, după moartea lui Stephan Pelger: „Câtă suferință ascunde gestul lui. Aseară la petrecerea VIVA! am purtat creația lui”

Citește și: Cine este Cătălin Scărlătescu. Tot ce nu știai despre juratul de la Chefi la cuțite: viață personală și carieră

Citește și: Dana Nălbaru a compus o melodie religioasă după ce s-a pocăit: „Unii spun că e un act de curaj să cânți despre Iisus”. Iată cum sună versurile!

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache joacă în serialul Groapa

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache va putea fi urmărit în următorul episod al serialului „Groapa', de la PRO TV. Prezentatoarea TV l-a însoțit pe David în timpul filmărilor, care s-au desfășurat în această vară. În mediul online, aceasta a publicat o serie de imagini din culisele producției, surprinzându-l pe fiul ei alături de Tudor Istodor și Maria Buză. Distribuția este completată de Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Alex Conovaru și Emilian Oprea.

„Hop și eu în fotografie, mamă mândră! Instantanee realizate în luna iulie, când David a filmat pentru serialul „Groapa' de la PRO TV. David apare în episodul 2. Mama mia, ce emoții avem pentru debutul lui la TV. Succes tuturor!', mărturisește Iuliana Marciuc, pe o rețea de socializare.

Ce spune Iuliana Marciuc despre cariera fiului ei, David

David a moștenit talentul artistic al părinților săi și aspiră să se remarce în industria filmului. Iuliana Marciuc este mândră că tânărul își urmează pasiunea pentru actorie, deși nu este convinsă că va construi o carieră în acest domeniu.

 „Nu știu dacă își va face o meseria din asta sau nu, dar ca să dezvolte această pasiune, sigur este decis. Ceea ce mă bucură este faptul că eu apreciez mult oamenii cu pasiuni, indiferent care sunt acelea. Așa cum am încurajat prezența lui la Școala de televiziune, acum când s-a schimbat în Școală de film, de asemenea, îl încurajez să participe la castinguri. Pentru că numai așa te poți face cunoscut', a spus Iuliana Marciuc într-un interviu pentru VIVA!. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton