Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit 5 ani! Imagini de la petrecerea organizată de părinți, chiar în curtea vilei lor

.

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit 5 ani! A fost motiv de sărbătoare în familia lui Ștefan Bănică, ieri, când fiul său cel mic, Alexandru, și-a serbat ziua de naștere. Ei bine, așa cum era de așteptat, cei doi nu au lăsat această zi să treacă oricum, ci i-au pregătit o mare surpriză băiatului lor. Iată ce petrecere cu tematică a avut Alexandru, dar și cum s-a distrat alături de numeroși invitați!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au fost și sunt în continuare destul de discreți cu viața lor personală. Încă de când a venit pe lume fiul lor, a evitat să-l posteze pe rețelele de socializare, astfel că și acum, deși a postat numeroase poze de la ziua lui de naștere, soția artistului a încercat să-l fotografieze doar cu spatele sau din lateral.

Citește și: Lavinia Pîrva, după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică: „Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire'. Cât de mult i-a afectat să fie mereu în lumina reflectoarelor, cu paparazzi pe urme/ EXCLUSIV


Citește și: Cum își educă Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică fiul în vârstă de 5 ani și care e cea mai mare temere a artistei în ceea ce-l privește pe Alexandru: „Asta mă înspăimântă teribil. Suntem și vom fi genul de părinți care…' / EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin a ajuns la spital după ce a încercat să-și trateze acasă o afecțiune medicală. S-a filmat cu branula la mână: „Tot la urgențe ajung'

Citește și: Florin Piersic rămâne în continuare internat la ATI. Medicul Adrian Marinescu: „Mi-a zis: vreau să ajung mai repede pe scenă și…’


Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 5 ani!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani și ani de zile, iar din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel absolut superb, pe nume Alexandru. Ieri, pe 13 mai, fiul lor tocmai și-a serbat ziua de naștere, fiind deja un băiețel mare, care a împlinit vârsta de 5 ani. Așa cum era de așteptat, i-au organizat o mare petrecere, chiar în curtea vilei pe care o au.


Au avut grijă să aibă și tematică, chiar una cu dinozauri, ceea ce ne duce cu gândul că fiul lor este pasionat de acest domeniu. Ba mai mult, au avut și o echipă care s-au ocupat de petrecerea fiului lor prin diferite activități de grup și jocuri speciale.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, petrecere pe cinste pentru fiul lor de 5 ani

Asta nu este tot! Au avut și o mascotă îmbrăcată în dinozaur, dar și un dinozaur mare din plastic, care i-a atras pe copii foarte mult, după cum se poate observa în pozele postate de către Lavinia Pîrva. Mai mult decât atât, totul a făcut parte din tematica cu dinozauri, inclusiv tortul, dar și candy barul.


Printre numeroșii invitați s-au numărat și Andreea Bălan și fiicele ei, astfel că nici artista nu a putut să nu publice diferite momente de la petrecere frumoasă organizată de Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică pentru fiul lor.


Ce urare specială i-a făcut Lavinia Pîrva fiului ei

Lavinia Pîrva nu s-a oprit doar la numeroasele momente postat în mediul online de la petrecerea fiului ei. A pus și o mulțime de poze, iar în dreptul lor și o urare specială pentru Alexandru, care tocmai a împlinit 5 ani.

„Timpul a trecut și trece atât de repede, încât nu știu când a crescut , a devenit independent și atât de personal. Astazi se împlinesc 5 ani de când Alexandru a venit pe lume. Astăzi, pentru noi a fost mai mult decat o sarbatoare. Astazi a fost despre el, despre îngerașul nostru, despre minunea fără egal pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o! A fost o zi plină de culoare, veselie, bucurie, culoare și dulceață . Au fost alături de noi prietenii noștri, iar tortul desprins parcă dintr-un desen animat. La mulți ani copil minunat! Te iubim enorm!„, este mesajul emoționant postat de la Lavinia Pîrvu în dreptul mai multor poze de la petrecerea fiului ei.


De asemenea, și Ștefan Bănică a făcut o postare cu fiul lor, în care a avut grijă să-l arate tot de la spate. Știm deța că el nu este foarte activ pe rețelele de socializare, însă nu a putut să nu-i spună „La mulți ani„ băiatului său cel mic și prin acest intermediu.

La mulți ani, soarele meu!„, a scris artistul.

Sursă foto: Facebook / Instagram