Fiul lui Cindy Crawford, oaia neagră a familiei... Tânărul de 19 ani seamănă leit cu mama lui

.

Anul acesta nu a fost început cu dreptul de Presley, fiul lui Cindy Crawford, care a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului. În timp ce sora lui, Kaya, și mama lui au devenit celebre datorită modelingului, Randy, și el model, pare să tindă spre un alt fel de celebritate… Una nedorită, care îl transformă în oaia neagră a familiei!

Rande Gerber, Cindy Crawford, Kaia Gerber și Presley Gerber, la The Fashion Awards 2018

Presley Gerber, fiul actriței Cindy Crawford și al lui Randy Gerber, a fost recent protagonistul unui incident neplăcut, tânărul în vârstă de 19 ani fiind arestat chiar în primele zile ale anului 2019, sub acuzația de conducere sub influența alcoolului, a anunțat Fox News. Conform documentelor eliberate în momentul arestării, Presley a fost tras pe dreapta de Poliția din Beverly Hills, în jurul orei 4 dimineața, deoarece mașina sa Tesla depășise viteza legală. Din cauza faptului că mirosea a alcool, tânărul a fost supus testului de sobrietate, pe care, din păcate, l-a picat. Drept urmare, fiul actriței Cindy Crawford a fost reținut în incinta Departamentului de Poliție Beverly Hills, o oră și ceva mai târziu, fiind eliberat, fără cauțiune, la orele prânzului.

Presley Gerber a fost oprit de Poliție deoarece conducea cu viteză. Ulterior s-a dovedit că era și băut!

Presley Gerber a fost oprit de Poliție deoarece conducea cu viteză. Ulterior, s-a dovedit că era și băut!

Din fericire, această arestare a fost prima deraiere de la lege a lui Presley Gerber, dar, cu toate acestea, modelului de succes – a făcut campanii pentru Calvin Klein și Dolce & Gabbana, printre altele – i-ar putea fi suspendat permisul de conducere pentru cel puțin un an de zile dacă va fi condamnat.

Și Presley, și Kaia seamănă cu Cindy Crawford.

Și Presley, și Kaia seamănă cu Cindy Crawford.

Presley Gerber seamănă leit cu celebra lui mamă

Fără nicio îndoială, anii 1980 și 1990 au fost ai lui Cindy Crawford. Modelul se afla peste tot, începând cu defilările pe catwalk, reclamele la Pepsi și încheind cu copertele revistelor. Și soțul ei Randy Gerber, actualmente om de afaceri în industria hotelieră, a fost model la începuturi, desigur, nu la fel de faimos ca Cindy, așadar nu e de mirare că cei doi copii ai lor le-au moștenit frumusețea.

Presley și Kaia Gerber, în copilărie

În timp ce despre Kaia (17), care deja s-a lansat puternic în modă, se știe deja că este bucățică ruptă din mama ei, despre Presley s-a vorbit mai puțin până acum, deși este un tânăr adorabil, cu un trup și un chip perfecte pentru profesia pe care și-a ales-o. Deși el este puțin mai blond ca sora lui, seamănă la fel de bine cu Cindy, mama lor, ba chiar are, pe alt obraz, ce-i drept, o aluniță la fel de sexy…

Presley a moștenit până și faimoasa aluniță de la mama lui!

Presley a moștenit până și faimoasa aluniță de la mama lui!

De altfel, chiar fanii lui l-au asigurat că e bucățică ruptă din Cindy: „Ești varianta masculină și cu păr blond a mamei tale”. Să sperăm însă că incidentul în care a fost implicat Presley recent a fost doar unul izolat și că va continua să-și facă părinții mândri de el.

Foto: Hepta, Instagram

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton