Fiul lui Costel Constantin, despre boala regretatului actor: „La un moment dat, a avut o criză și a căzut prin casă, nu știam că are diabet. În ultima perioadă…” / De ce a divorțat artistul de prima soție

.

Fiul lui Costel Constantin, Tudor Constantin, a vorbit, recent, despre boala regretatului actor. Faimosul rugbist, cunoscut ca „Uriașul din Carpați', susține că, o perioadă, nu a știut ca regretatul său tată suferea de diabet, acesta ținându-și afecțiunea ascunsă. Maestrul a murit la 81 de ani, iar anul trecut a decis să se retragă de pe scenă. Iată de ce a divorțat artistul de mama băiatului său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Vestea că actorul Costel Constantin a murit a fost un șoc pentru apropiații săi. Plecarea lui din această lume a lăsat în urmă multă tristețe în sufletul celor care l-au iubit și îndrăgit pe maestrul în vârstă de 81 de ani. La aproape trei săptămâni de la evenimentul tragic, fiul lui, rugbistul Tudor Constantin, a vorbit despre boala tatălui său, diabetul, cu care se confrunta de mult timp.

costel-constantin-2costel-constantin-2

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin: „A plecat în cer, la soția lui. Ne spunea cât suferă de dorul ei…'

Citește și: Ultimul interviu al actorului Costel Constantin, din urmă cu aproape 3 ani. Cum și-a dorit să rămână în memoria publicului: „Se spune că un actor trăiește nu atât timp cât trăiește fizic, ci atât timp cât trăiește în memoria afectivă a celor care l-au văzut în filme sau în teatru”/ EXCLUSIV

Citește și: 'Este foarte urât ce face, este sindromul soacră, soacră, poamă acră…' Adriana Bahmuțeanu o critică pe Mama Geta după ce aceasta a atacat-o pe Daniela Iliescu, viitoarea ei noră / EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua, reacție către familia Sterp, după ce fosta sa cumnată s-a filmat pe muzica artistei: „Eu sunt un om cu dreptatea, le-am transmis să…'

Fiul lui Costel Constantin, despre boala regretatului actor

Fiul lui Costel Constantin a vorbit despre regretatul său tată în podcast-ul Altceva, cu Adrian Artene. După moartea marelui actor, în spațiul public au vehiculat unele informații potrivit cărora acesta ar fi intrat în depresie, după moartea soției, Mihaela. Băiatul artistului, Tudor Constantin, susține însă că alta a fost cauza decesului. Maestrul suferea de o boală grea, diabetul, iar în ultima perioadă „dregea' această afecțiune doar cu medicamente.

„Nu (n.red. acuza o stare de singurătate). Într-adevăr, regreta că a murit partenera de 40 de ani. Cred că a regretat. Avea 81 de ani, totuși. La un moment dat, chiar vorbea cu Cristina că a avut o criză de diabet și a căzut prin casă. Nu știam că are diabet. Înțeleg că îl domolea cu medicamente în ultima perioadă. Probabil că i-a fost destul de greu. Singurătatea… ei se completau.', a declarat Tudor Constantin, fiul lui Costel Constantin, în podcast.

În același timp, fiul lui Costel Constantin a vorbit deschis și despre divorțul părinților lui. Tudor avea doar 6 ani când marele actor a decis să plece de acasă. După despărțire, băiatul artistului și mama lui s-au mutat la Iași, unde au fost sprijiniți de surorile femeii. În ciuda separării, rugbistul a păstrat legătura cu tatăl său, chiar se vedeau destul de des și mergeau în vacanțe.

„Aveam vreo 6 ani și el a venit îmbrăcat în Moș Crăciun. Eu l-am recunoscut și am și spus: ‘Uite, mama, Moș Crăciun are mâinile lui tata. Și mirosea a tata. Și a mai venit peste doi ani acasă.

Între timp, ei au divorțat, noi am plecat la Iași. Mama avea 6 surori, toate doctorițe la Iași. Ne-am mutat acolo că ne era destul de greu în București, o femeie singură cu un copil. Costel a fost extraordinar. A plecat pur și simplu, nu partaj.

Cred că doi oameni străini se întâlnesc și se despart în funcție de nevoile fiecăruia. Costel avea alte nevoi. Nu trebuie să acuzăm pe nimeni. Așa a plecat, simpatic', a mai spus Tudor Constantin.

Care a fost cauza morții lui Costel Constantin

Costel Constantin s-a stins din viață miercuri, 22 mai, la vârsta de 81 de ani. Apropiații și membrii familiei, profund afectați de această pierdere, au făcut dezvăluiri despre ultimele clipe de viață ale acestuia. Maestrul ajunsese la spital, rănit în zona feței, și se crede că infarctul este cauza decesului.

Cristina Constantin, soția lui Tudor Constantin și, totodată, nora artistului, a afirmat că socrul ei ar fi suferit un AVC.

„Nu știu cum s-a întâmplat. Noi știam că este acasă, nu la spital. Comunicam foarte mult prin telefon. Băiatul meu cel mic, Răzvan, care are 13 ani, l-a moștenit, este și el actor. Ne-a spus că de ce nu l-am dus la Costel, că el acum nu mai are bunic. Cred că, după ce a căzut, a făcut un AVC', a declarat, Cristina Constantin, pentru gândul.ro.

Sursă foto: Arhiva viva, captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton