Fiul lui Cristian Țopescu este în căutarea unei partenere libertine: "Pentru mine este important ca..."

.

Fiul lui Cristian Țopescu este în căutarea unei partenere libertine. Sebastian, fiul regretatului Cristian Țopescu, a demonstrat de-a lungul timpului că are o personalitate puternică și creativă. În ciuda faptului că este foarte tânăr, 23 de ani, Basti, așa cum îi spune prietenii, știe foarte bine ce vrea de la viață, atât în plan profesional, cât și personal. Iată ce fele de femeie și-ar dori alături, fiul lui Cristian Țopescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Fiul lui Cristian Țopescu este în căutarea unei partenere libertine. Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, a moștenit caracterul puternic al tatălui său dar și vocația către o profesie creativă. La 23 de ani, Sebastian, sau Basti, a reușit să se facă cunoscut în mediul fashion din România și nu numai. La finalul anului trecut, publicul a avut ocazia să-l cunoască ceva mai bine pe fiul lui Cristian Țopescu, după ce tânărul a participat la show-ul culinar „Chefi la cuţite’. Sebastian nu are momentan o relație, însă este în căutarea unei partenere cu care să rezoneze și care să-l înțeleagă.


Fiul lui Cristian Țopescu este în căutarea unei partenere libertine

Sebastian Țopescu, 23 de ani, este un tânăr foarte ambițios, care este focusat să se realizeze profesional. Asemenea regretatului său tată, Basti s-a orientat către zona mass-media, iar marea sa pasiune este moda. Acesta nu și-a găsit momentan sufletul-pereche, dar susține că nu are preferințe în privința aspectului, ci vrea mai degrabă o femeie independentă.


Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Cristian Țopescu. Cristi a divorțat în 2019 de mama copiilor săi

Citește și: Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, amintiri emoționante despre tatăl lui: „El avea un talent aparte care mă făcea să…'

Încă nu am o iubită din cauză că sunt mereu plecat pe drumuri, aleg să mă realizez profesional, însă nu sufăr din cauza asta. Sunt chiar bine așa cum sunt…eu cu mine și atât! Însă, chiar dacă sunt ok, sper ca în viitorul apropiat să îmi găsesc și eu pe cineva așa agitat ca mine cu care să mă înțeleg și cu care să corespund. O să vedem ce o să fie, ce o să iasă, timpul o să decidă. Nu am criterii atunci când îmi caut o femeie. Pentru mine este important ca o persoană să fie pasionată de ceea ce face, mă refer la profesia sa și să fie o persoană libertină. Nu am criterii în ceea ce privește aspectul fizic…poate să fie și blondă și brunetă și șatenă, chiar nu contează asta’, a declarat Sebastian Țopescu pentru Click!.


Fiul lui Cristian Țopescu este foarte implicat în domeniul fashion

Fiul lui Sebastian Țopescu este pasionat de domeniul fashion și de aceea, este plecat mai tot timpul din țară pentru a participa la diverse evenimente, precum Săptămâna Modei. Eforturile lui dau roade, căci deja are colaborări importante, care îl vor ajuta să evolueze.

Sunt bine, călătoresc! Acum merg peste tot…în Londra, Milano, Lisabona pentru că sunt săptămânile modei. În perioada următoare o să se deschidă un magazin, în Londra, timp de cinci zile, unde eu voi alege hainele pentru acel butic. Sunt în colaborare cu o companie în ceea ce privește acest proiect și eu zic că o să fie bine’, a mai precizat Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, pentru sursa citată.


Cristian Țopescu a avut trei copii cu trei femei diferite

Cristian Țopescu, tatăl lui Basti, s-a stins din viață în 2018, la vârsta de 81 de ani, din cauza unor probleme medicale. Regretatul prezentator s-a iubit cu trei femei diferite, și din fiecare din aceste relații a rezultat câte un copil. Cristina Țopescu a fost fiica din mariajul cu Rodica, Cristi, cel de-al doilea copil, a fost rodul căsătoriei cu Rosemarie, iar pe Sebastian l-a conceput cu Christel Ungar, o femeie mai tânără decât el cu 29 de ani.