Fiul Mădălinei Manole împlinește astăzi 14 ani! Unchiul său transmite un mesaj dureros: "Din păcate, îl cunosc doar din fotografii"

 Dumba Gabriela
.

Fiul Mădălinei Manole împlinește astăzi 14 ani, un motiv în plus pentru unchiul său să transmită un mesaj dureros. Marian Manole, fratele regretatei artiste care a murit pe 14 iulie 2010, susține că își cunoaște nepotul doar din fotografii pentru că tatăl lui blochează orice acces. Petru Jr. avea un an atunci când și-a pierdut mama.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiul regretatei Mădălina Manole a rămas în grija tatălui după ce și-a pierdut mama și din cauza neînțelegerilor cu familia cântăreței, Petru Mircea a blocat orice legătură dintre copil și rudele materne. Marian Manole a transmis astăzi, cu ocazia zilei de naștere a băiatului, un mesaj dureros.

74333476_1137232599817738_111779315607142400_n74333476_1137232599817738_111779315607142400_n

Marian Manole: „Nepotul meu a împlinit 14 ani. E mare acum”

După moartea Mădălinei Manole, Petru Mircea a rupt legăturile cu familia acesteia, iar cei care au iubit-o pe marea artistă au fost nevoiți să îi vadă băiatul doar de la distanță.

Astăzi este ziua de naștere a nepotului meu, a împlinit frumoasă vârstă de 14 ani! Este un băiat mare acum. Din păcate, îl cunosc doar din fotografiile astea, l-am văzut doar o singură dată, când avea câteva luni și mama lui trăia.

La mulți ani fericiți, băiat frumos, să te ajute Dumnezeu și mama ta din cer să reușeșți în viață! Să fii sănătos și tot ce ți dorești să se îndeplinească!', acesta este mesajul pe care fratele Mădălinei Manole îl are pentru nepotul lui.

Citește și:De ce au refuzat Damian Drăghici și Cristina Stroe să participe la Asia Express: „Am o fobie cu…'

Citește și:Concurentele de la Bravo, ai stil!, show incendiar la Petrecerea VIVA! 2023. În ce ținute wow au defilat

Citește și:Soțul Danei Roba a ajuns în fața judecătorilor, cu plasturi pe față. Detalii din anchetă: ar fi plănuit să fugă după ce și-a lovit soția cu ciocanul în cap

Marian Manole și-a dorit împăcarea, Petru Mircea a refuzat

Fratele Mădălinei a încercat în repetate rânduri să se împace cu cel care i-a fost cumnat și să își vadă nepotul, dar Petru Mircea nu și-a dorit asta.

„Am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soţul Mădălinei, de dragul copiilor noştri. Mihai, băiatul meu, a dorit să-şi cunoască vărul, pe Petru Jr, fiul Madalinei. Fiind şi un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni.

Nu am avut cum să-l anunţ telefonic pe fostul meu cumnat că venim într-o scurta vizită acolo. Nu am cum să-l apelez, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon', povestea Marian Manole pe Facebook.

Ne-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre şi să-şi întâlnească vărul.

A spus că Petru Jr. este la un prieten în vizită. Aveam de gând să mai stăm şi să aşteptăm, l-am rugat să îl sune. Putea să îl sune pe Pui mic, dar nu a dorit!', mai spunea Marian Manole, potrivit unica.ro.

Petru Mircea nu comunică de ani buni cu familia Mădălinei Manole

Fratele Mădălinei regretă că nu poate lua legătura cu nepotul lui, mai ales că părinții lui au murit cu durerea că nu și-au putut vedea nepotul niciodată, după ce cântăreața a murit.

În final, mi-a spus că atâta timp cât eu voi veni acolo, copiii nu se vor vedea. Cu alte cuvinte, eu, fratele Mădălinei, nu voi putea niciodată să-mi văd nepotul. Părinţii mei sunt în groapă, amândoi, au plecat pe lumea cealaltă cu tristeţea asta, că n-au putut să-şi vadă nepotul. Să fii sănătos, Petrule senior! Cât poţi să-l mai ții ascuns pe nepotul nostru?

În viitorul apropiat, o să-mi las copiii să se ducă singuri la poarta casei din Otopeni ca să-şi cunoască vărul! Ca Petrică să nu mai aibă motive!', mai spune atunci Marian Manole.

foto: Facebook Marian Manole

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton