Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…”. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului. Chiar artista ne-a făcut dezvăluirea, acum ceva timp, în revista VIVA! Tot atunci, îndrăgita cântăreață ne spunea cum l-a învățat pe băiatul ei să gestioneze și să treacă peste astfel de situații delicate, întâlnite, din păcate, din ce-n ce mai des în rândul tinerilor. Iată cu ce se ocupă acum Aviv!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Fiul tău a fost victima fenomenului de bullying? Cum te-ai prins că este ceva în neregulă? Cum ai acționat? Cum l-ai făcut pe Aviv să nu rămână cu sechele după acest episod? Povesteste-ne, te rog, experiența ta, pentru ca și alți părinți să preîntâmpine sau, după caz, să ia măsuri în situații similare.

Eu cred că toți copiii sunt, într-un fel sau altul, pentru că toți au mici răutăți. Diferența o fac părinții. Unii îi învață pe copiii lor să nu râdă de alți copii, să nu le vorbească urât. Eu asta am făcut întotdeauna cu Aviv, i-am explicat că nimeni și nimic nu ne dă voie să râdem, să comentăm despre altcineva. Dacă putem să ajutăm, ajutăm, dacă nu, să ne vedem de treaba noastră.

monica-anghel-1monica-anghel-1

Nu a fost nevoie să mă „prind, pentru că el a venit și mi-a spus de fiecare dată când s-a mai certat cu colegii din diverse motive. Din fericire, este foarte deschis și discutăm absolut orice. Încurajez părinții să aibă o relație apropiată cu copiii lor. Dacă nu este foarte deschis, dar observă o schimbare, să încerce să vorbească cu copilul, să îi dea încredere, să simtă că părintele este alături de el, chiar și dacă a greșit. 

Citește și: Ce părere are Monica Anghel despre Jojo și Paul Ipate, profesorii de actorie ai fiului ei: 'Sunt niște oameni…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține Monica Anghel în formă, după ce a slăbit 40 de kilograme: „Sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez”. La ce nu a renunțat sub nicio formă

Citește și: Elena Gheorghe cântă din nou alături de trupa Mandinga: „A fost un moment emoționant, atât pentru mine, cât și pentru Ciupi. Nu am vorbit de foarte multe ori, în tot acest timp”

Citește și: Cum arată Monica de la Angels astăzi. Profesia pe care se pregătește să o aleagă, în paralel cu muzica: „Este visul bunicii mele”

Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului

Obișnuiești să faci teme cu Aviv? Ești genul de mamă care îi controlează carnetul de note sau tatăl lui și-a asumat rolul de „terorist?

Eu mă ocup de acest aspect, dar nu pot spune că notele sunt cele mai relevante. Pe mine mă interesează cu ce rămâne copilul meu. Asta este cel mai important. Discutăm diverse proiecte pe care le are, nu stau lângă el la birou să îl bat la cap cum să își facă temele, dar, dacă are nevoie de ajutor, îl ofer întotdeauna.

Când ai sesizat că fiul tău îți calcă pe urme în ceea ce privește muzica? Nu este doar talentat, ci și premiat. Dă-ne detalii despre Aviv și afinitatea lui pentru pian. Câte ore alocă pentru studiu? Ce alte talente mai are fiul tău?

Nu știu dacă va face muzică în viitor. Ceea ce știu este că un copil care face muzică vede altfel lucrurile, este mai organizat mental. Pianul fiind cel mai greu instrument, trebuie să coordoneze mâinile, picioarele și să fie atent și la note, și la ritm, îl ajută foarte mult în dezvoltarea lui. Dacă va urma o carieră în muzică, va fi decizia lui. Alocă zilnic o oră pentru studiu. Desenează și pictează extraordinar de frumos, îi place să construiască diverse lucruri din ce găsește prin casă. Este inventiv și creativ.

„Nu sunt un om supărăcios, iau situațiile așa cum se întâmplă'

Ce momente dificile ai avut în carieră? Ai fost vreodată pe punctul de a renunța, de a te retrage? Ai avut frustrări legate de faptul că piesele tale nu erau difuzate la radio?

Nu, niciodată nu m-am gândit la asta. Fiecare artist are momente dificile. Dar eu și în momentele dificile, în care poate nu am avut concerte, proiecte, am făcut lucruri sănătoase și importante pentru mine și familia mea. Nu consider că a fost un timp pierdut și nici nu m-a afectat, pentru că mă bucur de familia mea, ceea ce mi se pare important, o șansă, un privilegiu. Nu m-am supărat că piesele mele nu au fost difuzate la radio. Asta este situația. Și, dacă mă supăr, nu pot schimba ceva. Eu nu mă supăr pe lucrurile pe care nu le pot schimba. 

Toată lumea care te cunoaște remarcă umorul tău special. Așa ai fost dintotdeauna, o tipă care râde zgomotos și care știe să iasă cu zâmbetul pe buze din orice situație sau viața te-a determinat să te schimbi?

Da, așa am fost întotdeauna, încă de mic copil. Cred că asta m-a ajutat foarte mult în viață, în orice situație. Nu sunt un om supărăcios, iau situațiile așa cum se întâmplă, ca făcând parte din viață.

Dacă nu ai fi avut un timbru vocal special și nu ai fi făcut nici actorie, ce altă meserie ai fi putut să ai și din care să îți câștigi existența? Sunt curioasă ce alte aptitudini/hobby-uri mai ai și pe care le ții bine ascunse.

Fermier. Îmi place să petrec timp în natură, iubesc animalele și aș fi putut să fac acest lucru fără niciun fel de problemă. Nu țin nimic ascuns, spun ce sunt întrebată. În timpul liber îmi plac plimbările în natură, îmi încarc bateriile, plimbările cu Aviv și cu nepoții mei și echitația, dar asta nu mai este un secret. 

„Am scăpat de o amendă pentru că am recunoscut că am greșit'

Cum este Monica Anghel la volan? Ai scăpat de vreo amendă, doar pentru că domnul polițist te-a recunoscut?

Nu, am scăpat de o amendă pentru că am recunoscut că am greșit, nu pentru că m-a recunoscut. (zâmbește) Conduc preventiv și sunt foarte calmă. În mașină, când sunt singură, ascult România Muzical, pentru că traficul este din ce în ce mai intens și muzica mă liniștește.

Dacă ai avea o baghetă magică, ce ai schimba la tine?

Nimic! Îmi place viața mea așa cum este, cu alegerile mele.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton