Fiul Nadiei Comăneci a apărut cu iubita la Jocurile Olimpice de la Paris. După competiții, Dylan Conner și Scarlette au explorat orașul iubirii și s-au fotografiat lângă Turnul Eiffel

.

Fiul Nadiei Comăneci asistă la Jocurile Olimpice și nu a călătorit singur în Franța, ci în compania iubitei sale. Dylan Conner, în vârstă de 18 ani, și Scarlette au explorat Parisul, cunoscut ca orașul iubirii, și s-au fotografiat în fața turnului Eiffel. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și au fost colegi de școală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Din anul 1996, Nadia Comăneci este căsătorită cu Bart Conner și au un singur fiu, pe Dylan Paul Cooner, care a împlinit în luna iunie 18 ani. „Zeița de la Montreal’ a fost una dintre marile surprize la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Soțul său, fiul lor, cât și iubita acestuia i-au fost alături pe parcursul acestei călătorii.

Citește și: Nadia Comăneci, după ce David Popovici a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris: ‘Mă bucur că medalia oferită de mine atunci s-a transformat într-o medalie olimpică de aur. Este doar meritul lui…’ / Fotografia cu ei de acum 10 ani a devenit virală


Citește și: Cum a ajuns Nadia Comăneci să poarte torța olimpică la Paris, alături de Serena Willaims, Rafael Nadal şi Carl Lewis: „Se pare că m-am descurcat destul de bine’ / La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, jurnaliștii de la BBC nu au recunoscut-o

Citește și: Povestea impresionantă de viață a Marianei Casian, medicul stomatolog devenit artist plastic. Cum arată tablourile ei, realizate din mii și mii de mărgele

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii, urare specială de ziua lui de naștere de la Armina, iubita sa: ‘Te iubesc enorm. Ești și vei fi mereu…’ / A avut tort cu replicile lui memorabile din emisiune


Fiul Nadiei Comăneci a apărut cu iubita la Jocurile Olimpice de la Paris

Băiatul Nadiei Comăneci și iubita lui s-au aflat în tribune pentru a asista la competițiile sportive de la JO 2024. Pentru că a plouat, cei doi îndrăgostiți s-au acoperit cu pelerine și nu au părut deranjați de vremea instabilă. Ulterior, Dylan și Scarlette și-au făcut apariția la o ceremonie elegantă.


El a optat pentru un costum deschis la culoare, cu vestă, în timp ce iubita lui a purtat o salopetă albă, lungă până în pământ. Alte fotografii îi surprind în fața Turnului Eiffel, semn că și-au alocat timp să exploreze frumusețile orașului iubirii, Paris.

Mai demult, și Nadia Comăneci a vorbit despre relația fiului ei. Dylan și Scarlette au fost colegi de școală: „Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală’, a declarat acesta pentru prosport.ro.


Dylan a asbolvit liceul și a fost la absolvire cu iubita lui

În luna mai a acestui an, Dylan Conner a terminat liceul în statul Oklahoma din Statele Unite ale Americii. La festivitatea de absolvire, tânărul și-a făcut apariția într-un costum elegant, accesorizat cu pălărie și cizme de cowboy. Iubita lui l-a însoțit și a purtat o ținută glamour.

„Cuplul vostru preferat de la bal’, a scris și iubita lui Dylan Conner în dreptul imaginilor pe care le-a postat și ea pe pagina ei publică de Instagram.


Scarlette, iubita lui Dylan, este din Oklahoma și practică softballul, un sport derivat din baseball și foarte popular în America.

Nadia Comăneci e mândră de fiul ei

Nadia Comăneci e nespus de mândră de unicul ei fiu. Când Dylan a împlinit 16 ani, gimnasta și soțul ei i-au oferit cadou o călătorie VIP, de trei zile, la faimoasa competiție de curse Indy 500 în Indianapolis.

 „L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el’, a spus fosta gimnastă, cu ceva timp în urmă.


Nadia Comăneci, apariție-surpriză la Jocurile Olimpice

Nadia Comăneci, cvintuplă campioană olimpică şi care a primit prima notă de 10 din istoria gimnasticii, a fost una dintre marile surprize la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Alături de Serena Willaims, Rafael Nadal şi Carl Lewis, „Zeița de la Montreal s-a aflat în barca de pe Sena care a dus flacăra olimpică la Grădinile Tuileries.


Zinedine Zidane, fostul mare fotbalist francez, a purtat torța pe podium și, spre surpriza publicului, i-a înmânat-o spaniolului Rafael Nadal, de 13 ori câştigător al turneului de la Roland Garros şi dublu campion olimpic.

La un moment dat, în timpul cursei pe Sena, Nadal i-a înmânat torța Nadiei Comăneci care a părut „netulburată în timpul acestui moment.

Sursa foto: Instagram