Fiul Tinei Turner s-a sinucis. Avea 59 de ani

Fiul Tinei Turner s-a sinucis ieri, 3 iulie, cu o armă de foc, la domiciliul său din California. Regina rocknroll-ului trăiește momente dramatice, după ce primul ei copil s-a stins din viață.

 

Fiul Tinei Turner s-a sinucis

Fiul Tinei Turner s-a sinucis

Poliția din Los Angeles a confirmat pentru E! News că Craig Turner, fiul Tinei Turner, cel mai probabil, s-a sinucis, acesta fiind găsit la domiciliul său din Studio City, California, prezentând urme de rană autoprovocată, cauzată de o armă de foc. A fost declarat mort pe loc, suspiciunea de sinucidere fiind cea mai probabilă. Craig Turner s-a născut pe data de 20 august 1958 și era fiul Tinei Turner și al saxofonistului Raymond Hill, de la formația Kings of Rhythm. Prin intermediul lui Hill, Tina l-a cunoscut pe Ike Turner, care i-a devenit soț în 1962 (cei doi au divorțat în 1978) și care l-a adoptat pe Craig.

Tina Turner și Craig Turner, fiul ei cel mare.

Tina Turner și Craig Turner, fiul ei cel mare.

Deși ar fi fost de așteptat, Craig nu a pășit pe urmele celebrilor săi părinți, el fiind agent imobiliar în San Fernando Valley. În momentul decesului fiului său, Tina Turner (78) se afla la Paris, unde se pregătea să participe la Giorgio Armani Privé Haute Couture fashion show, și nu a apucat să facă încă o declarație publică în privința morții lui fiului său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton