Flavia Mihășan a respins patru bone: "Nu au trecut testul". Ce pretenții are fosta asistentă de la Neața

 Dumba Gabriela
.

Flavia Mihășan este o mamă pretențioasă! A respins, până acum, patru bone care au venit la „interviu” pentru a avea grijă de cei doi copii ai ei și asta pentru că femeile nu au reușit să treacă testele Flaviei. Fosta asistentă de la Neața își dorește tot ce este mai bun pentru copiii ei și nu face nici un compromis când vine vorba despre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Invitată în platoul Teo Show, de la Kanal D, Flavia Mihășan a povestit cât s-a chinuit până să găsească bona potrivită pentru cel mai nou membru al familiei, Tudor. A respins patru candidate, după ce nu au trecut un test de bun simț și a refuzat, în cele din urmă, să-și lase copiii pe mâinile lor.

FB_IMG_1545999328244FB_IMG_1545999328244

Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el!

Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru', a dezvăluit Flavia Mihășan.

Până la urmă, Flavia a reușit să găsească bona perfectă, în persoana unei prietene de familie. „Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!', a mai spus Flavia. 

Citește și: Flavia Mihăşan, detalii despre relaţia cu Marius Moldovan.Ce echipă bună formează cei doi acasă – EXCLUSIV

Citește și: Cât s-a îngrășat Flavia Mihășan în timpul sarcinii și ce părere are despre operația de cezariană

Citește și: Ce facultate din străinătate a ales fiul Andreei Esca. Aris a terminat liceul la Școala Franceză!

Cum s-au cunoscut Flavia Mihășan și Marius Moldovan, tatăl copiilor ei

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul Mamma Mia!'.

Iubitul ex-asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil a participat la Românii au talent', sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet.

Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

Flavia și Marius au știut de la început că sunt făcuți unul pentru altul și sunt părinții foarte fericiți a doi copii. Și-a dorit dintotdeauna să aibă doi copii și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Din luna mai 2021, Flavia Mihășan este pentru a doua oară mamă, ea aducând pe lume un băiețel perfect sănătos.

Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară’, ne-a povestit Flavia Mihășan cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton