Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, își deschide restaurant la Paris: „Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același”. În ce relații a rămas cu chef Scărlătescu

 Ifrim Georgiana
.

Florica Boboi este câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite'. În prezent, fosta concurentă locuiește în Paris, unde urmează să-și inaugureze un restaurant. Într-un interviu recent, Florica Boboi a vorbit despre schimbările din viața ei și relațiile pe care le are cu alți concurenți ai show-ului culinar. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În iarna anului trecut, Florica Boboi a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Chefi la cuțite', sezonul 10. Concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, deși a fost la un pas să reprezinte echipa condusă de Cătălin Scărlătescu. Pe lângă trofeul mult râvnit, Florica Boboi a plecat acasă și cu premiul în valoare de 30.000 de euro, bani pe care spunea că vrea să-i investească în firma de catering pe care o deține în Franța. Ei bine, câștigătoarea show-ului culinar și-a deschis propriul resturant, iar inaugurarea va avea loc peste câteva zile.

lo9lo9

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre Mădălina Cafadaru și Brigitta Gheorghe: „Mi s-a părut cel mai urât”

Citește și: Florica Boboi, despre Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe: „O femeie sinceră și minunată”

Citește și: La ce pedepse ar fi fost supuși copiii Adrianei Bahmuțeanu de către tatăl lor, Silviu Prigoană: „Mi-a spus că taică-su îl bate spre binele lui'

Citește și: Reacția lui Toni Iuruc după suspendarea de patru ani a Simonei Halep: „O cunosc, știu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis”

Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, își deschide restaurant la Paris

După ce a câștigat „Chefi la cuțite', Florica Boboi a pus bazele unei noi afaceri. Câștigătoarea show-ului culinar se pregătește de inaugurarea primului ei restaurant în Paris, unde locuiește de ani de zile. Aceasta încă visează să-și deschidă o astfel de afacere în România, însă, deocamdată, amână investiția.

„Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același. Visul acesta rămâne în picioare, doar că acum îmi voi deschide aici, la Paris, un restaurant! Pe 24 septembrie 2023 este marea inaugurare', a spus ea, potrivit fanatik.ro.

În ce relații a rămas Florica Boboi cu Cătălin Scărlătescu

Florica Boboi a făcut câteva declarații despre Cătălin Scărlătescu, susținând că a rămas în relații apropiate cu acesta după încheierea filmărilor pentru „Chefi la cuție'.

„Am rămas în relații bune cu chef Cătălin Scărlătescu. E un om de milioane! Am fost la festivaluri cu el, e un om extraordinar. Ceea ce nu văd oamenii din afara emisiunii este că el e un om foarte bun, cu o inimă mare și pregătit oricând să îți vină în ajutor. Îl ador, pur și simplu', a mai spus căștigătoarea, potrivit sursei citate.

În schimb, relația cu Oxi nu s-a îmbunătățit, după conflictul avut în cadrul show-ului culinar: „Nu am mai vorbit cu Oxi. Nu o judec. Sunt sigură că a fost un episod neplăcut și pentru ea. Cred că i-a părut rău. Personal, eu nu am nimic cu ea'.

„Pasiunea mea de a găti am descoperit-o în timp ce făceam curățenie la un restaurant din Italia'

„Eu m-am înscris la Chefi la cuțite cu gândul că nu o să mă cheme nimeni. Mi-am și zis: `Vezi-ți de treabă, nu te sună nimeni`! Când am fost sunată, eram așa de fericită! Îmi era frică să gândesc așa departe, la marele premiu! Ca să devii concurent, chiar trebuie să ai habar de gătit și să știi să lucrezi în echipă.

Nu pot descrie emoțiile pe care le-am avut odată ajunsă acolo, pe platou. Parcă visam! Îmi era frică de absolut tot. De jurizare, de faptul că poate nu le place ce gătesc. Aveam multe temeri. Sincer, culinar nu îmi era frică de faptul că o să greșesc. Zic asta fiindcă am mai făcut de o mie de ori preparatul respectiv.

Pasiunea mea de a găti am descoperit-o în timp ce făceam curățenie la un restaurant din Italia. În gândul meu îmi ziceam da oare de ce nu aș putea? Din preparatele pe care le făceam cel mai des la început erau pastele, pastele în tot felul de combinații', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton