Florin Busuioc intervine în scandalul Gheboasă de la Untold 2023: „Vrei să te faci cunoscut, să șochezi? Ce urmărești?”

 Calin Maria Bianca
.

Florin Busuioc intervine în scandalul Gheboasă de la Untold. Printre multe alte persoane publice care au comentat despre scandalul Gheboasă, și Florin Busuioc este revoltat de ceea ce s-a întâmplat pe scena Untold anul acesta, când Gheboasă și alți artiști au folosit un limbaj vulgar în timpul concertului. Ei bine, așa cum era de așteptat, a avut și el o reacție în acest scandal, explicând de ce nu i se par deloc bune astfel de abordări cu tentă sexuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Florin Busuioc intervine în scandalul Gheboasă de la Untold 2023. Florin Busuioc este tatăl a trei copii, așa că s-a pus imediat în pielea părinților care și-au lăsat copiii la Untold și au fost revoltați de versurile devenite celebre ale lui Gheboasă. Fără a sta prea mult pe gânduri, actorul l-a criticat pe Gheboasă pentru prestația de la UNTOLD, dar nu o scapă din vizor nici pe Madonna.

gheboasa-4gheboasa-4

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj dur, după scandalul Gheboasă, de la Untold: „O furie îndreptățită a acestei generații. Ală nu e artist. Infectează o generație”

Citește și: Oana Roman a răbufnit în scandalul Gheboasă: „Libertatea de exprimare este un drept care are și limite”

Citește și: Tatăl copiilor din Botoșani aruncați pe geam de mama lor se pregătea de aniversarea celui mic, care a murit: „Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea…”

Citește și: Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în vacanță, la Cannes: „Mai aveam puțin și intram în depresie, te rogi să te lase la restaurant…”

Florin Busuioc intervine în scandalul Gheboasă de la Untold

Florin Busuioc nu a vrut să arunce cu cuvinte jignitoare în Gheboasă, asta pentru că nu-i stă în caracter un astfel de limbaj, ci a ținut să precizeze mai mult faptul că, în opinia lui, un artist care are melodii cu astfel de versuri nu este de talia unui concert Untold. Mai mult, a explicat că nu înțelege de ce un artist ar face melodii cu versuri atât de vulgare și obscene, fiind de părere că un cântăreț se face remarcat prin talentul său și nu prin scandal, așa cum este implicat acum Gheboasă.

'Orice artist care folosește cuvinte injurioase într-un eveniment de talia UNTOLD, nu e OK. La ce bun sau ce vrei să demonstrezi cu asta? Vrei să te faci cunoscut, mai cunoscut decât ești? Vrei să șochezi, ce vrei? Ce urmărești, asta e important?! Care este scopul pentru care faci asta și care este finalitatea?! Că până la urmă, dacă nu are o finalitate în regulă și lucrurile nu sunt o frondă adusă guvernanților, vremurilor, mai știu eu cui, nu înțeleg de ce ai face-o.„, a spus Florin Busuioc despre scandalul Gheboasă de la Untold pentru Cancan.

Florin Busuioc: 'I-au periclitat imaginea'

Florin Busuioc nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor și a susținut faptul că, după părerea lui, artistul Gheboasă doar și-a stricat imaginea cu astfel de versuri și a atras un val negativ asupra lui. Ba mai mult, este de părere că artiștii ar trebui să rămână la cântat și mai puțin la partea de „influențare', aducând în discuție și momentul Maddonei atunci când a venit în România.

Poți să faci asta și fără să folosești cuvinte injurioase, poți să faci frondă împotriva unui eveniment, împotriva unei manifestări a societății, fără să folosești cuvinte injurioase. Eu cred că astea sunt lucruri gratuite pe care le face Gheboasă și nu cred că i-au folosit foarte mult. Mai degrabă i-au periclitat imaginea, așa cum i-au periclitat imaginea Madonnei, care a venit la București și a zis 'Bună ziua, Budapesta!„. Și a zis ea că „Rromii sunt opresați în România„. De unde a scos-o, când au foarte multe drepturi și li se acordă foarte mare atenție. Trebuia să-și vadă de cântatul ei și să nu aibă comentarii nepotrivite, care nu-și aveau locul în acel concert și moment!„, a mai continuat Florin Busuioc despre scandalul Gheboasă de la Untold.

Ce spune Florin Busuioc despre fiica cea mică și activitatea ei din online

Când vine vorba despre viața personală, Florin Busuioc este destul de reținut și nu dă prea multe detalii din casă. Cu toate astea, se știe despre el că are un trecut amoros tumultuos, iar de pe urma celor două căsătorii are și trei copii.

Se pare că Busu nu s-a îndoit de faptul că nu și-ar mai găsi vreodată dragostea, după primul mariaj eșuat, astfel că a întâlnit-o pe Lili, cea care i-a dăruit două fetițe. Prezentatorul rubricii meteo este mândrul tată al Nataliei, 21 de ani, și al Catincăi, 14 ani. Vedeta Pro TV le-a ținut pe micuțe departe de viața publică, așa că rare sunt pozele și detaliile despre ele, însă recent a dezvăluit că are mare încredere în ele și este convins că nu ar face lucruri greșite.

„Niciodată, nu m-am uitat niciodată ce postează fiica mea pe rețelele sociale, dar absolut niciodată. Din când în când îmi mai arată «uite, tati, am făcut dănsulețul ăsta» sau nu știu ce chestii mai face ea pe acolo. Dar nu i-am cerut niciodată să-mi arate și nici nu am vreo apăsare că ar face lucruri necuvenite, nu cred.„, a mai spus Florin Busuioc.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton