Florin Călinescu nu se mai întoarce în televiziune, dar are alte planuri. Ce decizie a luat, la 67 de ani: „Mă străduiesc”

 Ifrim Georgiana
.

Florin Călinescu nu se mai întoarce în televiziune, dar are alte planuri. În vara anului 2021, Florin Călinescu a demisionat de la Pro TV și și-a lansat propria emisiune, care s-a difuzat timp de două luni, la Prima TV. Ulterior, formatul a fost scos din grila canalului de televiziune, din cauza audiențelor care nu au fost conform așteptărilor. De ceva timp, cunoscutul actor a susținut că intenționează să renunțe și la aparițiile televizate și anunța că urmează să lanseze o emisiune online. Iată ce planuri are Florin Călinescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu nu se mai întoarce în televiziune, dar are alte planuri. De când nu mai este jurat în emisiunea „Românii au talent', de la Pro TV, Florin Călinescu s-a mutat la țară și s-a dedicat altor proiecte. Recent, actorul spune că vrea să-și lanseze o emisiune online și un podcast în toată regula, căci vrea să rupă definitiv legătura cu televiziunea. Mai nou, Florin Călinescu scrie un scenariu de film și spune că tot el ar vrea să fie cel care îl regizează, însă nu a dezvăluit prea multe detalii despre proiectul său.

fl10fl10

Întrebat dacă și-ar dori să revină în calitate de jurat la „Românii au talent', Florin Călinescu a spus că nu mai are energia necesară pentru un astfel de proiect și nu se mai regăsește în formatul show-ului. Contractul cu Pro TV a durat din 2015 până în 2021.

Citește și: Florin Călinescu, declarații despre avere. Deține mai multe proprietăți, inclusiv în străinătate: „Am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez'

Citește și: De ce renunță Florin Călinescu la televiziune și ce spune despre plecarea de la Pro TV: „Întodeauna am fost un animal liber'

Citește și: Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel și cum s-a îndrăgostit de ea: 'Eram căsătorit, dar am zis că trebuie să o cheme Borcea. Gata, declanșăm atacul'

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare, la aceeași emisiune: „Această colaborare mă bucură extraordinar”

Florin Călinescu nu se mai întoarce în televiziune, dar are alte planuri.

De când a renunțat la televiziune, Florin Călinescu a întreprins mai multe proiecte în mediul online, iar acum scrie un scenariu de film, pe care și-ar dori să-l și regizeze. Actorul spune că pelicula este inspirată din realitate, însă a fost destul de rezervat cu privire la pelicula la care lucrează.

„Mă străduiesc să scriu eu un film și să-l produc tot eu. Voi vedea, cine știe, poate îl voi și regiza? Momentan, îl scriu, nu pot oferi detalii, fiind inspirat dintr-o realitate îmbunătățită de considerațiile mele personale. (…)

E foarte bine că se produc filme, în special pe bani particulari, dar și că lumea merge la ele. Ăsta e cel mai important lucru. Dacă mi se propune un scenariu, îl citesc și voi vedea. De propus, mi se mai propune. Spre exemplu, voi juca într-un film vara asta!', a spus actorul, potrivit impact.ro.

„Nu mă mai întorc în lumea televiziunii!'

Florin Călinescu a renunțat complet la televiziune și nu va mai fi văzut pe micul ecran decât în calitate de invitat ori actor în filme și seriale.

„Nu mă mai întorc în lumea televiziunii! Sau dacă se va întâmpla, o voi face doar ca invitat al unor persoane, pe care voi considera că trebuie să le onorez. Sau poate doar în ficțiune, filme, seriale și alte chestii!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Cum și-a petrecut Florin Călinescu ziua de naștere

Pe 29 aprilie, Florin Călinescu a împlinit 67 de ani. Înainte de ziua lui, cunoscutul actor spunea că nu va face o petrecere fastuoasă, ci își va invita fiul și nora acasă la el.

„Respect alte tradiții cu care am crescut. De ziua mea, îmi chem băiatul, îmi chem nora. Așa, două, trei persoane din apropiere. Mă străduiesc să trăiesc 365 de zile interesante și importante. Ziua mea de naștere ar fi a 366 zi a anului! La mine, ziua de naștere nu e cea mai importantă. Așa a fost mereu, și când eram adolescent, tânăr și acum bătrân. Nu s-a schimbat nimic, de la naștere până în prezent!', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton