Florin Călinescu, reacție după ce taverna „La Călinescu” a fost închisă de ANPC: „Nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. E de ajuns ca unul să spună că...”

 Ifrim Georgiana
.

Florin Călinescu a deschis, în urmă cu două decenii, taverna „La Călinescu', situată în Parcul Tineretului din Capitală. Localul a fost recent închis de comisarii ANPC, după ce s-au constat grave nereguli. Actorul spune că nu s-a mai ocupat de afacere de 15 ani și că este administrată de niște prieteni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Terasa „La Călinescu' a fost închisă de ANPC, după ce inspectorii au descoperit anumite nereguli. Deși localul încă îi poartă numele, Florin Călinescu spune că nu se mai ocupă de acesta de 15 ani, ținând să puncteze că nu au existat reclamații în perioada cât el a fost proprietar. Îndrăgitul actor mai spune că i-a comunicat noului patron să schimbe numele tavernei, însă s-a lovit de refuzul acestuia, motivând că atrage clienți în acest mod.

cal9cal9

Citește și: Florin Călinescu, despre plecarea lui de la PRO TV: „Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber'. Cu ce se ocupă acum, după retragerea din televiziune

Citește și: Ce spune Petru, fiul lui Florin Călinescu, despre educația primită de la părinții lui: „Lucru pe care mi-l doresc să-l fac cu băiețelul meu. M-au expus și la partea aceasta…'

Citește și: Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor All Stars. Și-a pierdut tatăl când avea doar 9 ani

Citește și: Cu ce se ocupă Vica Blochina și cât câștigă: 'Fac bani mulți'. Cum se înțelege cu fiul ei, Edan, ajuns la vârsta adolescenței / EXCLUSIV

Florin Călinescu, după ce taverna „La Călinescu' a fost închisă de ANPC

Florin Călinescu nu este afectat de închiderea tavernei „La Călinescu' de către comisarii ANPC, asta pentru că, spune el, nu mai administrează afacerea de ani de zile. Actualii patroni ar fi prieteni ai actorului și au preluat taverna sub formă de franciză. Îndrăgitul actor a ținut să precizeze că nu au existat vreun fel de reclamații în perioada cât s-a ocupat personal de restaurant.

„Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-au rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație', a spus fostul prezentator de la Pro TV pentru bugetul.ro.

„Dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă'

Florin Călinescu este de părere că decizia ANPC este justificată, în condițiile în care au fost sesizate grave nereguli la taverna „La Călinescu'.

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie. Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea, mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă. Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul', a mai spus actorul potrivit sursei citate.

De ce nu a fost schimbat numele tavernei

Florin Călinescu mai spune că i-a comunicat noului patron să schimbe numele tavernei, după ce a renunțat la afacere, însă acesta nu a fost de acord. Actorul nu crede că numele său atrage clienții, ci sunt alte criterii de evaluare a localului.

„Eu tot i-am zis băiatului acela să schimbe. El a zis să lase numele, dar nu cred că lumea vine că e a lui Călinescu sau că e a altcuiva. Lumea nu vine pentru nume', a conchis Florin Călinescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton